Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anne Darcelová přijede na krátkou návštěvu z Montrealu do La Rochelle, protože její matka se má podrobit transplantaci a Anne je dárcem. Lékaři jí však sdělí tajemství, které mělo zůstat navždy utajeno. Ta, které celý život říkala mami, ji neporodila. Anne se rozhodne zůstat, dokud nezjistí svůj původ. Podaří se jí najít svůj spis na úřadě, ale podle zákona jsou informace o tajných porodech před rokem dva tisíce tajné. To ale nemůže tuto hrdou ženu zastavit. Najde si dočasné zaměstnání v továrně, která je na pokraji krachu a Anne pověří úkolem vypracovat plán postupného propouštění zaměstnanců. Vedení továrny se hodí, že Anne je svým způsobem cizinka a nemá citové vazby s místními lidmi. Ale Anne do La Rochelle patří víc, než si všichni umějí vůbec přestavit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že hlavní představitelka je velmi šarmantní, ale jinak je to celé jen o chlup lepší než průměrná "Pilcherka".... ()

Danula13 

všechny recenze uživatele

Průměrný francouzský miniseriál o ženě, která bojuje se svými problémy v soukromí i v kariéře a přitom hledá své kořeny, je zcela bez šťávy. Doufal jsem, že alespoň dějová linie ohledně pátrání po tajemných rodičích vnese do seriálu trochu toho napětí a překvapení, ale bohužel. ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama