Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Pete Garrison má na starosti ochranu amerického prezidenta a jeho manželky. Kdysi zachránil život prezidentu Reaganovi, a pokud jde o ochranu prezidentského páru, je považován za nejzkušenějšího experta. Kolega Charlie se mu chce svěřit s něčím vážným, ale odloží to a krátce na to je zavražděn na prahu svého domu. Na místo činu se dostaví nejen Pete, ale také agent Dave Breckinridge s mladou agentkou Jill Marinovou. Podaří se jim přesvědčit místní policii, že nešlo o loupežné přepadení, ale o vraždu a oba se pustí do pátrání, i když ne společně. Pete se sejde s informátorem Xavierem, který mu předá obálku s důkazy, že se chystá atentát na prezidenta, a také mu prozradí, že přímo mezi členy ochranky je zrádce, který s atentátníky spolupracuje… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (270)

klerik 

všechny recenze uživatele

Mám rád tento druh filmov... Konšpirácie, napätie, akcia... Lenže tieto tri ingrediencie sú v tomto filme veľmi málo využívané... Vzťahové pozadie je zaujímavé, ale ponúkalo oveľa viac možností... Douglas je starý a akcia nieje dostatočné svižná - dokonca ani auto-naháňačka (a pritom v komediálnom Pokiaľ nás smrť nerozdelí som mu uveril každý úder)... Slabé tri hviezdy... Radšej si pustite ešte raz skvelú TLMOČNÍČKU alebo príjemnú VRAŽDU V BIELOM DOME... ()

Douglas 

všechny recenze uživatele

Do tři čtvrtin mimořádně svižný a sebeuvědomělý žánrový film, poslední čtvrtina je bohužel dost degradující, protože všechny otázky už jsou de facto zodpovězené a jde "jenom" o finální akční dovětek, který už nemá na co odpovídat. Ten se však - obzvláště pak ve stávající podobě - k víceméně sofistikovanému vyprávění, které předcházelo, vůbec nehodí a zásadně narušuje strukturu filmu. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nic víc než průměrný, avšak solidní thriller. Na Douglasovi je vidět, že už má nejlepší léta za sebou a tudíž je pro něj problém zvládat akční scény na druhou stranu ve filmu skoro žádné nejsou a to si myslím, že je hlavní problém, protože to je přesně ten typ žánru, který si zaslouží alespoň nějakou solidní automobilovou honičku nebo jinou akční scénu. Ale jako podívaná na nudný sobotní večer film plně vystačuje. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Ano, ano a ještě jednou ano! Film ve kterém hrajou dva výborní herci jako je Michael Douglas a můj oblíbenec Kiefer Sutherland, nemohl prostě dopadnout jinak než skvěle.Od začátku do konce jsem koukal ani na chvíli jsem se nenudil.Škoda jen , že to má 62% m protože takových 75% - 80% by si to zasloužilo.Pro mně je toto jeden ze nejlepších filmů co jsem měl možnost tento rok vidět. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: MARKÍZA = 30.12.2010 - Film je jasný ODPAD!, ale za 5 hviezdičkový slovenský dabing si tie 3 hviezdičky zaslúži. Jacka Bauera totiž môže dabovať jedine MAROŠ KRAMÁR. Som rád, že si to v MARKÍZE (narozdiel od chorých mozgov pripravujúcich kedysi dabing 24 pre STV) uvedomili. (30.12.2010) ()

Galerie (80)

Zajímavosti (8)

  • Thriller debutoval na třetí príčce amerického žebříčku návštěvnosti (21. – 23. 4. 2006) s výdělkem 14,3 mil. dolarů a celkový obrat nakonec překročil jen 36 milionů. (imro)
  • Na návrzích kostýmů pro první dámu (Kim Basinger) spolupracoval dvorní stylista Jackie Kennedyové Oleg Cassini. (Agatha)

Související novinky

Halle Berry je k sežrání... žraloky

Halle Berry je k sežrání... žraloky

10.09.2009

Vzpomínáte na doby, kdy platila za největší sexbombu a herecký talent oscarových parametrů? Pak přišla jedna Catwoman a dnes už si na Halle vzpomenou snad jen fanoušci trilogie X-Men. Halle chystá… (více)

Reklama

Reklama