Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Pete Garrison má na starosti ochranu amerického prezidenta a jeho manželky. Kdysi zachránil život prezidentu Reaganovi, a pokud jde o ochranu prezidentského páru, je považován za nejzkušenějšího experta. Kolega Charlie se mu chce svěřit s něčím vážným, ale odloží to a krátce na to je zavražděn na prahu svého domu. Na místo činu se dostaví nejen Pete, ale také agent Dave Breckinridge s mladou agentkou Jill Marinovou. Podaří se jim přesvědčit místní policii, že nešlo o loupežné přepadení, ale o vraždu a oba se pustí do pátrání, i když ne společně. Pete se sejde s informátorem Xavierem, který mu předá obálku s důkazy, že se chystá atentát na prezidenta, a také mu prozradí, že přímo mezi členy ochranky je zrádce, který s atentátníky spolupracuje… (TV Nova)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
BrunoAnthony

BrunoAnthony (hodnocení, recenze)

neuvěřitelná zhovadilost o zlé KGB...že si tiAmeričani nedají v tom protiruském štvaní pokoj :-/

na příspěvěk reagoval MartinezZ

M4X0N

M4X0N (hodnocení, recenze)

Nový, neokoukaný námět. Prostě super krimithriller.Ale ne, kecam...

liuk

liuk (hodnocení, recenze)

Zdá se mi to nebo bylo posunuto datum české premiéry? Mám dojem, že byla původně stanovena na červen/červenec a teď tu vidím listopad. A to byla americká premiéra už tento pátek, to se čeští distributoři zase vyznamenali, pak se diví, že se do kina nechodí. Když dvdrip je venku čtvrt roku před premiérou u nás, proč bych na to pak chodil...no co, půjdu místo na Kiefera na Miami Vice.

Yoss

Yoss (hodnocení, recenze)

kua, konecne po dlhsej dobe poriadny filmik (aspon trailer sa tak tvari) s Douglasom... ostatne obsadenie tiez vyzera dobre... tesi sa tu este niekto na tento thriller so mnou? :-)

Související novinky

Halle Berry je k sežrání... žraloky

Halle Berry je k sežrání... žraloky

10.09.2009

Vzpomínáte na doby, kdy platila za největší sexbombu a herecký talent oscarových parametrů? Pak přišla jedna Catwoman a dnes už si na Halle vzpomenou snad jen fanoušci trilogie X-Men. Halle chystá… (více)

Reklama

Reklama