Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V treťom pokračovaní sa nezbední Ghoulies udomácnia v priestoroch istej univerzity, kam ich nechtiac povolá tamojší profesor Ragnar. Na škole práve prebieha tradičný týždeň žartíkov, počas ktorého sa dve konkurenčné študentské spoločenstvá pretekajú v tom, komu sa podarí vymyslieť vtipnejší kanadský žart na úkor zvyšného osadenstva fakulty. Častou obeťou týchto nemiestnych fórov je práve suchársky Ragnar, ktorý sa prostredníctvom ghoulíkov rozhodne študentom tento veselý týždeň poriadne osladiť... (Karamanlis)

(více)

Recenze (19)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Je tu ďalší diel nezbedných príšeriek, ktoré tento krát sa aj rozhovorili a tie ústa len tak nezatvoria. Pribeh je zasadený do prostredia univerzity, kde si naschvál robia dve bratstva a ako to už býva, kde sa dvaja bijú, tak tretí .... Pripadalo mi to ako keby to bol otec filmov ako prci, prci prcicky či sexy party a práve, ten druhý sa na tento film najviac podobal. Ale samozrejme bez tých chutných hovoriacich príšeriek. Toto je už čista komédia a aj keď niekoľko scén sa tvári drsne, tak rozhodne len tak môžu vyzerať. Tak stagnácia gore efektov sa musela niekde prejaviť a tak vznikol celkom vtipné a bláznive dielko, ktoré sa vobec neberie vážne a to mi lichotilo. Príšerky tento krát boli slušne prepracovane, ako keby prišli z castingu na filmové postavy do filmu ninja korytnačky. Aspoň Michelangelo a Master Splinter boli jasný. Ja som sa bavil a aj keď som čakal, že hororovej tematiky tu bude viac, ako komédia má asi tato seria väčší potenciál. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Pro mě je to ten nejlepší díl Ghoulies a ještě v podání jednoho z mých oblíbených režisérů Johna Carla Buechlera. Ghoulies se tentokrát zrodí ze záchodu,zachutná jim pivíčko,ale nemaj plechovky brát ze spod,jinak se na ně sesypou. Pěkně se ožerou,tolik vypitejch plechovek piv jsem ještě nikdy v životě neviděl. Hezky si užívaj sprchování holek a já taky,jedné zacpou uřvanou hubu zvonem na hajzly a pěkně jí natáhnou držku. Ghoulies tady maj hodně prostoru na blboviny,jsem rád,že tu hodně kecaj,no tedy na ně je to dost. Dost dobře jsem se u tohle filmu bavil,takže pro mě jednoznačně za pět hvězdiček. ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Po tom, čo druhé pokračovanie Ghoulies vsadilo na odľahčenejšie poňatie a predčilo tak suchopárnu jednotku to trojka s tým humorom naopak až prestrelila. Z Ghoulies sa tak v tom sequeli stala detinská teenagerská komédia, situovaná na pôdu americkej univerzity, akých sa točia desiatky. Trápne vtípky, blbé postavy, ghoulíci neschopní spáchať poriadny mord... ako-tak to zachraňujú jedine pekné dievčatá, ktorých sa tu vyzlečie naozaj dosť... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ghoulies se opět vrací a s plnou vervou, jen tentokrát o něco více zábavnější. Teda ne že by to byl lepší díl ale film je ještě odlehčenější než původní film, což samozřejmě neškodí jen škoda že celej film staví na humoru kterej musel být křečovitej už i v těch 90 letech. Nicméně kvalitní efekty a masky od samotného Buechlera nemají chybu a jsou parádní a ghoulíci jsou parádně slizký potvory. Herci mě potěšily sice Lee vypadal divně většinou ho vidím ve vážnějších rolích a tady v jeho začátcích jako totální pako. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Měl jsem na výběr....španělskou, maďarskou či polski lektor verzi. Zvolil jsem tedy možnost č.3, neb polština je mi rozhodně bližší (což se ovšem později ukázalo jako ne moc velká výhoda) páč maďarsky ani španělsky moc neumím.:) To, co jsem ovšem dostal, ve výsledku předčilo veškerá moje očekávání a to jsem o filmu samotném ani skoro žádná neměl. Pro POLSAT vyrobený čtený překlad, který byl navíc zvukově tak geniálně zesynchronisován, že jsem prakticky neslyšel pořádně ani toho dunivého polského démona co to četl, ani tu orig. dialogovou stopu. Neskutečný zážitek už z tak ujetého děje, ještě umocnilo zjištění, že jde prakticky o stejnou kultovní záležitost co se týče tohoto druhu prehistorického ´´dabingu´´ jako naše verze Demons 1+2 apod. Děj samotný jak jsem již předeslal, byl ujetý až bych přísahal, že to má na svědomí Wynorski, který byl u následujícího dílu, tak nějak v polospánku, krom scén, kdy režíroval božskou Alexandru. Ale, když se k tomu přidal ten pán, který si klasicky ulehčoval práci tím, že ne zrovna veškeré vyřčené dialogy pro polské guilty pleasure chtivé diváky přečetl, film dostal zcela nový rozměr a já spolehlivě výbuchy či přímo salvy...smíchu (a to tam ani nemuseli býti samotní Ghoulící, kteří zde mluví, což bych tvůrcům vytknul) a min. do poloviny šílenou chuť, tomu napáliti díky Polákům tu 4.hvězdu. Pochválím i úvodní 3 min. kde jsem se řezal smíchy a to se ještě nezačalo polsky číst a zejména úvodní credity, dávají nepřipravenému divákovi porci Bláznivé Střely a reminiscenci na totálně ulltramega kultovní otvírací titulky k Supermanovi III.;-))) Pekna robota. Doskonale vykonano. P. s. aby nevznikla mýlka, pokud bych měl k dispozici obyč. orig či cz verzi, tento komentář by vypadal z 55% jinak.;-) ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Zatiaľ čo prvé dva diely boli klasifikované rodinne prístupným ratingom "PG-13", tretí a štvrtý diel dosiahol neprístupného "R". (Paldiny)

Reklama

Reklama