Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muž přezdívaný plukovník Walsh, je bývalý člen speciální jednotky, neurvalý a chladnokrevný zabiják, jehož nedostatek možností válčit téměř připravil o rozum. Velí Angelovu gangu a považuje se za velkého vojevůdce, jakéhosi newyorského Alexandra Velikého. Logan Blade, bývalý policista, který kvůli křivému nařčení opustil řady policie a nyní se živí jako lovec odměn, policii varuje, že Angel a jeho diablos, jak si jeho muži říkají, jsou velice nebezpeční. Policie však není dostatečně bdělá a diablos, kteří organizují Angelův útěk při jeho převozu do vězení, přitom zabijí devět policistů. Jedním ze zabitých je i Loganův blízký přítel, a tak kromě policie jde po gangu neúprosně právě Logan (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

choze 

všechny recenze uživatele

Po přicmrndávání Dudikoffovi a Bradleymu v prvních třech AMERICKÝCH NINDŽÍCH se Steve "Rambro" James dočkal sólovky, která sice není zdaleka tak dobrá, jak by si tenhle osvalený černý sympaťák zasloužil, ale vzdor levné produkci, ohranému scénáři a slabým akčním scénám překvapivě nenudí. Její největší slabinou je přitom paradoxně samotný James, jehož v jádru dobrácký nahastrošený drsňák, který ve stylu Walkera Texas Rangera posílá mladé nezbedné černoušky, co mu chtějí ukrást auto, zpátky do školy (místo aby jim uřízl koule a nacpal jim je do huby) a nechá se fuckovat od mafiánů, mě dost dlouho sral. Přes to všechno to udrželo mou pozornost do konce a u mnohých dialogů jsem se dost nasmál. ()

skipercak 

všechny recenze uživatele

No neviem. Z mojho pohladu horko-tazko jedna hviezda. Hlavnym dovodom preco vidiet tento film by mala byt akcia v podani Stevea Jamesa. Bohuzial ta akcia je tym najvavsim kamenom urazu. Choreografia je tak nekvalitna ze to cele vyzera akoby si ju herci vymyslali priamo na ostrej klapke. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle filmu jsem dal šanci a příjemně mě překvapil. Pro mě první film se Stevem Jamesem v hlavní roli, kvůli kterému jsem se na film chtěl podívat. V roli bývalého policisty a nynějšího lovce hlav s dobrmanem za zády a barovou zpěvačkou v posteli dělá v ulicích New Yorku pořádek. Reb Brown v netypické záporné roli fanatického krvalečného žoldáka tomu spolu s mafiánem Johnem Leguizamem (Angel, který vede Diablos) dodal slušnou protiváhu. Veskrze jde o drogový byznys, na jehož si dělá zálusk klan Diablos s kolumbijskými spojkami proti místnímu klanu italských Romanovců. Místy úsměvné, místy drsné, v dlouhém plášti Blade ti nakope prdel. ()

Chizkiyahu 

všechny recenze uživatele

Wow. Poměrně dlouhou část jsem se u filmu celkem nudil, ale to bude hlavně mým špatným očekáváním další pořádné "Rebovky/Jamesovky" a jen, co jsem se přes tohle přenesl, jsem se začal královsky bavit. Tohle je detektivnější akčňárna, kde James hraje roli drsňáka s klouboukem a Reb šíleného dobyvatele. James se snaží zabásnout Angela a jeho gang poslat ideálně do rakve a nezastaví se před ničím. Reb chce jen slávu, protože mu úplně ruplo v bedně. Zasmál jsem se pokaždé, když Reb odpráskl svého poskoka za nic a celkově film dostává cenu za "nejsrandovnější smrt záporáka", která byla provázená klasickým výkřikem Reba Browna. (Pro neznalé - "HJAAAAAAAA") Některé pokusy o dějovitost byly hodně pitomé, u jiných se člověk mohl jenom kousat do rtů. Ale ve výsledku to funguje a koukatelný film je na světě. ()

Reklama

Reklama