Reklama

Reklama

Mezi mužem a ženou

  • Česko Rozhovor s jinou ženou (více)
Trailer

Neviděli jsme se už někdy? Romantická komedie „Mezi mužem a ženou“ vypráví podmanivý příběh jednoho páru, který se náhodně potká na svatební hostině. Začnou spolu flirtovat, povídat si a postupně zjišťují, že si velmi dobře rozumějí. V průběhu hovoru muž ženě vypráví o svých vzpomínkách, jako by je prožili oba dva. Pomalu vzájemně zjišťují, že se možná znali už dříve, když byli mladší. Tím se otevírá prostor pro spekulace o tom, jaké povahy vlastně je jejich vztah. Jejich hovor pokračuje dál a dál a minulost vychází na světlo. Dvě strany jednoho zamilovaného příběhu. Oba se náhodně setkali po létech. Po svatebním veselí, kterého se zúčastnili jako hosté, tráví noc v hotelovém pokoji až do rána trvající konverzací. Povídají si o zdánlivých maličkostech, které však více než co jiného ukazují rozdíl mezi ženským a mužským pohledem na věc. Hovoří o svém minulém i současném vztahu, který během let prošel nejrůznějšími peripetiemi. Dva lidé v jednom hotelovém pokoji tráví noc, o které žádný z nich neví, má-li už skončit, nebo tvat věčně. Trochu drama, trochu komedie, špetka nezbytné romantiky, ale každopádně film, který vás okouzlí svým netradičním provedením a výbornými hereckými výkony Aarona Eckharta a Heleny Bonham Carter. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
zupanic

zupanic (hodnocení, recenze)

nevim..podla fotky..alebo profilu mozno:D ved ja ta z nicoho neobvinujem..mne je jedno...ale tak je normalne ze ta opravim ked ma oslovujes ako muza nie? ano mam svoj vkus..mne sa napriklad tiez nepaci Arnold..podla mna je desny..tak nechapem co sa ti na nom paci..

zdenny

zdenny (hodnocení, recenze)

Obsazení je dobré, ale kecy jsou o hovnu. Děj je o ničem, takž nevím, jaký že děj se ti to vůbec líbí. Je plno jiných oddychovek. Samozřejmě nikomu neberu jeho vkus, každý má na svůj vkus právo. A nakonec, jak mám poznat, že jsi ženská? Kdybys byla zupanicka, tak je to něco jiného.

zupanic

zupanic (hodnocení, recenze)

tak za prve nie som chlap...a to, ze to pozeram kazdy den som pochopitelne nemyslela doslova...paneboze...ale ty vyzeras ako psychous:D a ten film ma skvele obsadenie..a paci sa mi aj dej..je taky oddychovy...aj take treba:D

zdenny

zdenny (hodnocení, recenze)

Za prvé - každý den bych si nepouštěl ani pro mě nejlepší filmy. Za druhé - tato konverzačka byla naprosto o ničem a herecké výkony taky nějak zvláštní. Takže ses možná nezbláznil, ale masochista budeš. Samozřejmě vycházím jen z toho, co jsi napsal.

zupanic

zupanic (hodnocení, recenze)

skvely film, ja ho pozeram snad kazdy den..tak do pozadia:D milujem ich oboch:D

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama