Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky

  • USA American Pie (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Středoškoláci Jim, Oz, Kevin a Finch vyrážejí na mejdan ke spolužákovi Stiflerovi. Na večírku je spousta pěkných holek a kluci věří, že se jim podaří některou sbalit a zažít s ní první sexuální zkušenost. Jimovi se líbí vnadná výměnná studentka z Česka Nadia, Oz má v plánu užít si s půvabnou vysokoškolačkou a Finch doufá, že potká tu pravou. Kevin vyráží na večírek se svou přítelkyní Vicky, která se nebrání uspokojit ho, na opravdový sex s ní ale zatím nedošlo. Na večírek se snaží dostat i šprti ze školní kapely, jejich vstup je ale zamítnut. Přestože se kluci snaží, během večera všechny jejich plány zkrachují a ráno jsou všichni čtyři stále panicové – na rozdíl od ohyzdného spolužáka Shermana. Kluci jsou zoufalí a naštvaní, nechápou, co dělají špatně. Pak přichází Kevin se zajímavým nápadem – kluci musejí sami sobě slíbit, že do maturity zažijí první sexuální zkušenost; nemohou připustit, aby nastoupili na vysokou jako panicové... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (865)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Na průkopníka mezi teen komediemi řešícími obtížnost prvního zásunu jsem se podíval s odstupem času a mohl si všímat drobných detailů. Biggsovy snahy napodobovat Sandlera, zábavně neobratných improvizací Eugena Levyho, štěku členů Blink 182 či ultimátního hovadství Stevea Stiflera. V hodnocení budu shovívavý, protože na téma „ztráta důstojnosti za účelem ztráty panictví“ se v dalších letech objevila spousta fekáliemi zalitých selhání, které postavily tohle obcování se sladkým pečivem do jiného světla.. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Jedna z prvních a zároveň nejlepších pubertálních komedií o teenagerech, pro teenagery. Ačkoliv charaktery jsou více, či méně ujeté, jako ve většině komediích, drží v sobě i náznaky známých archetypů, jako je pařmen, nerd, sportovec, nebo "ten normální", které známe i z vlastních zkušností ze střední... American Pie není jen primitivní humor, familiární touha zbavit se panictví a navrch pár dosud neviděných nechutností, s odstupem času je v tom i jakýsi nostalgický střípek, který ve mě obnovuje ty příjemnéjší vzpomínky na pubertu. 7/10 ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Kult zvaný American Pie od bratov Weitzovcov, ktorý opäť pozdvihol teenagerské komédie. Ide o hit roku 1999, ktorý sa zapísal do sŕdc mladých ľudí po celom svete... ehm ehm Pikantné pokušenie rozpráva príbeh o 4 chlapcoch zo strednej školy, ktorý chcú POVSTAŤ a stať sa"mužmi". Pre hercov tochto snímku ide o životné úlohy, pretože Seann William Scott ostane a myslím si, že nielen pre mňa navždy Steflerom. Tak ako Shannon Elizabeth ostane stále tá česká sexbomba Nadia, Jennifer Coolidge ostane Stiflerová máma (MCBP) a Tara Reid a Mena Suvari ako tie... z American Pie. Prci, prci, prcičky sa stali značkou, ktorá sa zneuživá dodnes - vychádzaju stále ďalšie a ďalšie série tohto filmu, ktorý nesu názov American Pie a pritom ide o maximálne trápne pokračovania 1, 2 a 3. Dokonca ešte aj po 9 rokoch vychádza ďalšie pokračovanie tohto snímku, ktoré ničí "maminčin koláč" a trápnym napodobňovaním prvých troch častí potápa Ameican Pie... 8/10 (ako pôvodný celok) ()

predators 

všechny recenze uživatele

První tři díly a Reunion! Tím veškerá legrace končí a všechny ostatní pokusy o napodobení nebo přiblížení (a že jich bylo!) se můžou jít zahrabat. Samozřejmě mnozí stále sbírají herecké zkušenosti (a že jich někteří dosáhli až v hodně sešlém věku), ale jako pubescentní komedie nemají mnoho konkurencí. Také nutno dodat, že slušné množství gegů, hlášek a situací vešlo do historie! Toto by se mělo promítat prvákům na střední škole místo povinné četby...prcičky aspoň nikdo neobšlehne! Jednička to lepší dvojce dobře nastartovala. 70% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Prci, prci, prcičky sú prvo triedna zábava v tomto žánre. Vynikajúci extra vtipný nahlaškovaný a super obsadení (Stifler!) príbeh o stredoškolákoch, ktorý uzavrú zmluvu o tom, že po skončení strednej školy, nikoho nebude ťažiť titul panic. American Pie je super zábava, ktorá za doprovodu Punk Rockového soundtracku (Blik 182) a parte trefne obsadených ľudí nuda nehrozí. Steve Stifler: Hoši, co kdyby jste zkusili najít ty svý péra, odstranili ochraný vobaly a použili je? 90% - 5* ()

Galerie (79)

Zajímavosti (57)

  • Jablečný koláč byl ve skutečnosti kupovaný. Koupil jej člen produkce v Costco na Long Beach v Kalifornii. (necisty)
  • Píseň, která hraje, když Finch (Eddie Kaye Thomas) běží do koupelny, je "Walk, Don't Run" od The Ventures. (Cheeker)

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama