Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky

  • USA American Pie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Středoškoláci Jim, Oz, Kevin a Finch vyrážejí na mejdan ke spolužákovi Stiflerovi. Na večírku je spousta pěkných holek a kluci věří, že se jim podaří některou sbalit a zažít s ní první sexuální zkušenost. Jimovi se líbí vnadná výměnná studentka z Česka Nadia, Oz má v plánu užít si s půvabnou vysokoškolačkou a Finch doufá, že potká tu pravou. Kevin vyráží na večírek se svou přítelkyní Vicky, která se nebrání uspokojit ho, na opravdový sex s ní ale zatím nedošlo. Na večírek se snaží dostat i šprti ze školní kapely, jejich vstup je ale zamítnut. Přestože se kluci snaží, během večera všechny jejich plány zkrachují a ráno jsou všichni čtyři stále panicové – na rozdíl od ohyzdného spolužáka Shermana. Kluci jsou zoufalí a naštvaní, nechápou, co dělají špatně. Pak přichází Kevin se zajímavým nápadem – kluci musejí sami sobě slíbit, že do maturity zažijí první sexuální zkušenost; nemohou připustit, aby nastoupili na vysokou jako panicové... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (865)

genetique 

všechny recenze uživatele

Super pobavujúca, nechutná, brutálna, crazy ale hlavne vtipná teen - komédia. Musím teda však podotknúť, že nič moc pre hlboko zmýšľajúcich. Scéna so sperma - pivom je fakt nechutná. Síce je to všetko komerčne dosť nafúknuté, ale zato náramne pobaví, doporučujem pozrieť na párty, chatách a podobných žúroch, aj keď to už videl asi každý. 80%. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Film, který odstartoval nekonečnou vlnu teenagerovských komedií. Proti tomu, co po něm následovalo, je tenhle vrcholem vkusu. Primárně je to samozřejmě jen pro určitou skupinu lidí, ale myslím si, že se u toho mohou celkem slušně pobavit i ti, co už tyhle situace mají za sebou.. A postava Jimova otce je nezapomenutelná. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Prcičky sú jednoducho kult a pred blížiacou sa premiérou American Reunion som si túto lásku môjho detstva musel zopakovať. Je to už mnoho rokov nazad, čo som všetky hlavné postavy v čele so Stifflerom obdivoval a aj po tých mnohých rokoch cítim, že máme niečo spoločného. Otázne však je, či by som sa na Prcičky pozeral rovnakými okuliarmi ak by som mal v dobe vydania povedzme okolo 20-ky.. takto sa jedná o čistú a nezameniteľnú nostalgiu. Na prvotnú trilógiu nedám dopustiť! ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Snad první teenagerská komedie, která ještě sama sebe neparoduje a snaží se o "svůj" humor. Pamatuji si jak z tohoto filmu byla většina mladých naprosto unešená a šli na prcičky i více než 3x. Já na nich v kině nebyl a nelituji toho. Pár úsměvných momentů společně s lehkou trapností a narážkami na sex jsou to jediné zajimavé na této komedii. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem kolem tohoto kultu jen tak bez zájmu kroužil, až mě náhlá popularita letošního Školního srazu donutila zaplnit tu malou díru ve filmovém vzdělání a první sexuální dobrodružství Stiflera&spol zmáknout na jeden zátah. A kupodivu to nebylo vůbec špatné, chvílemi dokonce i vynikající! Ono přiznejme si, že přesně takhle nějak to u středoškoláků skutečně chodí. Třeba zrovna mě samotného by sice nikdy nenapadlo používat jako sexuální pomůcku maminčin jablkový koláč, ale natáčet mojí šílleně krásnou spolužačku v mém vlastním pokoji by mi rozhodně připadalo jako super nápad. Bratři Weitzové vůbec těmi nápady opravdu nešetří a jejich Prcičky jsou dokonale odvázanou, roztomile upřímnou a jen výjimečně trapnou komedií o nelehkém dospívání, jehož útrapy zdaleka nevězí jen za zdmi školní budovy.. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (57)

  • Internetová adresa pro sledování přenosu z webkamery, kterou Jim (Jason Biggs) emailem posílá svým kamarádům, je "http://128.220.27.192/temp/NadiaVision". IP adresa ve skutečnosti patří Katedře Psychologie Univerzity Johna Hopkinse v Baltimoru. (ČSFD)
  • Píseň, která hraje, když Finch (Eddie Kaye Thomas) běží do koupelny, je "Walk, Don't Run" od The Ventures. (Cheeker)

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama