Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky

  • USA American Pie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Středoškoláci Jim, Oz, Kevin a Finch vyrážejí na mejdan ke spolužákovi Stiflerovi. Na večírku je spousta pěkných holek a kluci věří, že se jim podaří některou sbalit a zažít s ní první sexuální zkušenost. Jimovi se líbí vnadná výměnná studentka z Česka Nadia, Oz má v plánu užít si s půvabnou vysokoškolačkou a Finch doufá, že potká tu pravou. Kevin vyráží na večírek se svou přítelkyní Vicky, která se nebrání uspokojit ho, na opravdový sex s ní ale zatím nedošlo. Na večírek se snaží dostat i šprti ze školní kapely, jejich vstup je ale zamítnut. Přestože se kluci snaží, během večera všechny jejich plány zkrachují a ráno jsou všichni čtyři stále panicové – na rozdíl od ohyzdného spolužáka Shermana. Kluci jsou zoufalí a naštvaní, nechápou, co dělají špatně. Pak přichází Kevin se zajímavým nápadem – kluci musejí sami sobě slíbit, že do maturity zažijí první sexuální zkušenost; nemohou připustit, aby nastoupili na vysokou jako panicové... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (865)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Matka (Stifflerova) žánru obhroublé teenagerovské komedie. A Matka dosud nepřekonaná. Ačkoli jde o vyloženě komerční a popkulturně založené dílo naprosto zkreslující realitu, z kterého intelektuálům spadne baret, já se skvěle bavil! Výborné vtipy, hlášky, postavy, perfektní muzika, spousta nádherných holek a geniální Eugen Levy!...Samozřejmě to ale není nic převratného a chvilkama to je až trapné, převážně vtipy ve kterých figuruje nějaká tělní tekutina. Přesto ve srovnání s jinými komediemi podobného ražení jsou Prcičky bezkonkurenční. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Kult zvaný American Pie od bratov Weitzovcov, ktorý opäť pozdvihol teenagerské komédie. Ide o hit roku 1999, ktorý sa zapísal do sŕdc mladých ľudí po celom svete... ehm ehm Pikantné pokušenie rozpráva príbeh o 4 chlapcoch zo strednej školy, ktorý chcú POVSTAŤ a stať sa"mužmi". Pre hercov tochto snímku ide o životné úlohy, pretože Seann William Scott ostane a myslím si, že nielen pre mňa navždy Steflerom. Tak ako Shannon Elizabeth ostane stále tá česká sexbomba Nadia, Jennifer Coolidge ostane Stiflerová máma (MCBP) a Tara Reid a Mena Suvari ako tie... z American Pie. Prci, prci, prcičky sa stali značkou, ktorá sa zneuživá dodnes - vychádzaju stále ďalšie a ďalšie série tohto filmu, ktorý nesu názov American Pie a pritom ide o maximálne trápne pokračovania 1, 2 a 3. Dokonca ešte aj po 9 rokoch vychádza ďalšie pokračovanie tohto snímku, ktoré ničí "maminčin koláč" a trápnym napodobňovaním prvých troch častí potápa Ameican Pie... 8/10 (ako pôvodný celok) ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Ono samozřejmě nejde o to, zda je to lechtivé, nebo pikantní, nebo oplzlé - ono je to blbé a toporné... Stačilo vidět chvíli v naší tívý - okořeněněné nemožně upoceným dabingem našich báječných českých "umělců". Fakt nevím, proč ta jedna hvězda, snad jen, že hodnocení jako Odpad si nechávám na opravdové zločiny proti kultuře a zdravému rozumu... Nechci soudit a urážet, ale musím to říct. Pět hvězd tomuto výpotku může dát jen debil (viz. slovník cizích slov). ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

První a také nejlepší díl celé již myslím šestidílné série American Pie. Spousta kultovních scén a kultovních hlášek, myslím, že stačí zmínit Jima a jablečný koláč nebo ,,MCBP,, ;-) Škoda, že se z prciček stala taková dojná kráva a tím pádem šla kvalita každým dílem dolů (viděl jsem 5dílu). Spousta sympatických ,,teen,, lidiček – Seann William Scott (,,stívmajster,,-rozhodně nejlepší postava), Jason Biggs, Shannon Elizabeth (oh naďa), Tara Raid atd. a vlastně také Eugene Levy, který prokázal asi největší věrnost a táhl to s celou sérii nejdál ze všech… ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmů, u kterého se rozcházím s většinou svých oblíbenců. Mně se to totiž líbilo. Ono totiž přes řeči o zasunutí a tak dále totiž nakonec stejně vítězí láska, tak co, romantika není jen vznešené hledění do očí. Je ovšem třeba pochopit, že v době uvedení filmu jsem procházel stejným obdobím jako jeho hrdinové a i já jsem nakonec našel dívku svého srdce. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (57)

  • Film byl roku 2012 webem „LoveFilm“ označen za sedmou nejvtipnější komedií všech dob, a to s průměrně 1,5 "smíchy" za minutu. (JoranProvenzano)
  • Film navzdory všeobecnému přesvědčení ve skutečnosti nevymyslel termín "MILF" (mother I'd like to fuck; v českém znění: MCBP: máma, co bych píchal). Zkratka byla původně použita v jednom příspěvku na Usenetu z roku 1995, který film předběhl o čtyři roky. Film však z velké části tento termín výrazně zpopularizoval. Před premiérou filmu byla zkratka "MILF" používána především teroristickou organizaci v jižních Filipínách Moro Islamic Liberation Front, která pod tímto názvem vystupuje dodnes. (necisty)
  • Keď Oz (Chris Klein) prvý krát spieva, môžeme si nad ním všimnúť mikrofón. (ShortyIC)

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama