Zpátky na zem

Späť na zem

Komedie / Romantický / Fantasy

USA / Austrálie / Německo / Kanada, 2001, 84 min

• Djkoma

Film sázející na rychlou pusu (čtěte hubu) Chrise Rocka, která je však v předabingované verzi nudná. Celý film je spojení nudy, nudy a nudy. Co chete více? Já nic.... vypínám.....(20.4.2005)

Rozpočet $49miliónovTržby USA $64,186,502Tržby Celosvetovo $71,186,502(1.3.2009)

• mandes

rozpočet : $49 million tržby celosvetovo : $71,186,502(24.10.2006)

Průměrná komedie, nevyvážený humor a kvalita stojící a padající s Ch.Rockem (kterého mám v oblibě). Uvítal bych více scén s měněním Ch.Rocka na milionáře staříka a zpět – byly nejvíce vtipné, taky rapové skladby přidaly na snesitelné atmosféře a „niggaz“ humoru ;-) 6/10*(26.7.2008)

• Shit

Dost trapna komedie, ale koukat se na to jeste dalo(1.2.2005)

Soundtrack Jamshied Sharifi: 1. "Glitches"- 4:5 (The Roots & Amel Larrieux) ,2. "Just Another Girl"- 3:23 (Monica) ,3. "Can You Tell It's Me"- 4:00 (Ginuwine) ,4. "What If I Was White"- 3:37 (Sticky Fingaz & Eminem) ,5. "Never Let Go"- 3:45 (3LW) ,6. "Ruff Ryders' Anthem"- 3:34 (DMX) ,7. "Someone to Love You"- 5:35 (Ruff Endz) ,8. "Gin and Juice"- 3:41 (Snoop Doggy Dogg) ,9. "With You"- 4:20 (Son by Four) ,10. "I Think I Like You"- 3:22 (Jordan Brown) ,11. "Up Against the Wall"- 3:46 (Layzie Bone) ,12. "Dreamed You"- 3:50 (Jagged Edge) ,13. "One Time"- 3:59 (Jill Scott & Eric Roberson) ,14. "Angel"- 3:36 (Kelly Rowland) ,15. "Thug Music Play On"- 3:35 (Bone Thugs-n-Harmony) ,16. "Everything Is Everything"- 3:57 (Lauryn Hill)(6.5.2011)

• TeeAge

|| Scenár: Chris Rock, Lance Crouther, Ali LeRoi, Louis C.K. | Hudba: Jamshied Sharifi | Produkcia: Barry M. Berg Chris Rock | Distribúcia: Paramount Pictures | Štúdio: Village Roadshow Pictures | Rozpočet: 49 miliónov $ | Tržby: 71,186,502 $ || Párkrát už použitá kostra príbehu teraz s plnou angažovanosťou Chrisa Rocka ako autora scenára i produkcie. Bratia Weitzovci mu dali možno až príliž voľnú ruku, vĎaka ktorej sú niektoré pasáže kolísajúce čo sa tempa i zábavnosti týka. Iními výrazmi povedané, aj komediálne kusy potrebujú silnú, disciplinovanú ruku, aby boli niečim viac, než splácaninou za 50 miliónov dolárov. Týmto spôsobom len slušne zábavné na jedniný večer v živote.(2.8.2011)

• Hunt

HUDBA: Jamshied Sharifi(30.7.2009)

• Stegr

40% - Párkrát jsem se zasmál, Chris Rock je sympatický blboun, ale jinak mi film nic neřekl...(27.7.2008)

• swamp

Já proti Chrisu Rockovi nic nemám, ale tady to bylo opravdu nuzné a nudné.(4.4.2011)

• Slarque

Na to že jde o zprasenou verzi klasiky Nebe může počkat s Warrenem Beattym a Julií Christie (1978), to je aspoň občas vtipné. Ale většinou je to prostě nuda. Určeno pro černošské publikum, které by se bavilo něčím, co našinec nechápe.(31.7.2008)

Chris Rock, ktorý hrá určite aj vo vtipnejších filmoch. Za celý film som sa iba pár krát pousmial čo na filmy s Chrisom Rockom je veľké sklamanie. 3* dávam za Chazza Palminteri v roli anjela.(5.5.2011)

• mis-ko

Mať telo iného človeka, pre ostatných vyzerať ako on, ale pre diváka nie - to je holt ťažká úloha, ale nejaký ten vtip sa z toho vyraziť dá. Žiaľ, nie v tomto filme, stačiť vám musí len humor Chrisa Rocka a nejaký ten rap song. A to je málo.(18.6.2004)

Chris Rock není kdoví jak dobrej herec, a todle není ani kdoví jak dobrej film...náladu mi to zvedlo, a to mi u tohoto žánru vcelku stačí...(26.7.2008)

Citlivě natočená komedie disponuje zajímavým Chrisem Rockem. Jeho duše se po náhlé tragické smrti přestěhuje do těla bílého arogantního multimilionáře a protože Lance Barton byl bavič v kabaretu a v jádru hodný člověk, dojde i k zázračné proměně v milionářově osobnosti a ten se záhy stane všemi oblíbený ačkoliv okolí ani v nejmenším netuší jak se věci mají. A tahle komedie disponuje řadou nápadů, najde se i místo pro rasistické narážky a vše je završeno nečekaným koncem. Není mnoho komedií, které dokážou takto citlivě pohladit po duši a téhle se to povedlo. Chris Rock byl skvělý.(9.12.2009)

Otrepaný námet, nevýrazná réžia a nepresvedčivé obsadenie. Film ničím významný, ale zároveň som sa výborne bavil a dokonca som vďaka niečomu, čo celkom ani nedokážem popísať, uvažoval nad 4 hviezdičkami. Možno je to takým tým sviežim šmrncom, ktorý film má, podobne ako aj American Pie od rovnakých režisérov. Down to Earth je pre mňa vlastne istý typ guilty pleasure. (60%)(28.12.2010)

Pohodová komedie s dobrým Chrisem Rockem. Na zasmání stačí, ale vícekrát si to nepustím.(27.7.2008)

• Praxis

Chjo, zíval jsem nudou až mockrát. V podstatě neuvěřitelně ukecaná komedie, ve který strašně moc a moc mluví Chris Rock v hnusném českém dabingu v podání Bohdana Tůmy. A tak trochu mi přijde, že to točili černoši pro černochy...(16.7.2009)

Pohodova komedie. [[ [[ Poznamky [ KAZIC / SPOILER ! ] ]] ]] Nekdo kdysi rekl, ze komedie je "... taskarice plna zamen a omylu ...". Nema smysl se hadat, ten nekdo je jiz mrtvy. ZamenaNa nekolika mistech by mozna (mohli to zkouset akoratze to nefungovalo) bylo fajn ukazat Bileho Chrise misto Chrise : misto, kde Chris jako Bily Chris bere male cerne dite a cerna mamca vriska ... . Uveritelnost Na par mistech to trosku skripe ( to jak se Chris na konci setka, uz v jako cerny, se Santee a rychle si padnou do oka; prehnay / prehnane rychly uspech Bileho Chrise ... ).(17.7.2009)

• IQ Tiqe

Mám pocit, že podpobných filmů jsem už viděl několik, a nikdy to nebylo nic extra.(28.7.2008)

<< předchozí 1 2 3 4