Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lance Barton je černoch a snaží se neúspěšně živit jako komik. Když při autonehodě zahyne, je jeho duše poslána přímo do nebe. Lance si je jistý, že musí jít o omyl. A skutečně...anděl mu řekne, že si jeho tělo vzali předčasně a tudíž ho vrátí zpátky na Zem. K dispozici je ovšem jen tělo staršího, bezohledného multimilionáře - bělocha. A právě v tomto nepravděpodobném převtělení se Lancovi začne neuvěřitelně dařit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $49miliónovTržby USA $64,186,502Tržby Celosvetovo $71,186,502║ Rádoby zbytočná prízemná otravnosť. /20%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Film sázející na rychlou pusu (čtěte hubu) Chrise Rocka, která je však v předabingované verzi nudná. Celý film je spojení nudy, nudy a nudy. Co chete více? Já nic.... vypínám..... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Jamshied Sharifi: 1. "Glitches"- 4:5 (The Roots & Amel Larrieux) ,2. "Just Another Girl"- 3:23 (Monica) ,3. "Can You Tell It's Me"- 4:00 (Ginuwine) ,4. "What If I Was White"- 3:37 (Sticky Fingaz & Eminem) ,5. "Never Let Go"- 3:45 (3LW) ,6. "Ruff Ryders' Anthem"- 3:34 (DMX) ,7. "Someone to Love You"- 5:35 (Ruff Endz) ,8. "Gin and Juice"- 3:41 (Snoop Doggy Dogg) ,9. "With You"- 4:20 (Son by Four) ,10. "I Think I Like You"- 3:22 (Jordan Brown) ,11. "Up Against the Wall"- 3:46 (Layzie Bone) ,12. "Dreamed You"- 3:50 (Jagged Edge) ,13. "One Time"- 3:59 (Jill Scott & Eric Roberson) ,14. "Angel"- 3:36 (Kelly Rowland) ,15. "Thug Music Play On"- 3:35 (Bone Thugs-n-Harmony) ,16. "Everything Is Everything"- 3:57 (Lauryn Hill) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Pohodová oddechovka. Koukalo se mi na film hezky díky zajímavému nápadu a snaživému Chrisi Rockovi, ale žádný velký záchvat smíchu jsem nedostal, zůstanu pouze na třech. 65% ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Chris Rock, Lance Crouther, Ali LeRoi, Louis C.K. | Hudba: Jamshied Sharifi | Produkcia: Barry M. Berg Chris Rock | Distribúcia: Paramount Pictures | Štúdio: Village Roadshow Pictures | Rozpočet: 49 miliónov $ | Tržby: 71,186,502 $ || Párkrát už použitá kostra príbehu teraz s plnou angažovanosťou Chrisa Rocka ako autora scenára i produkcie. Bratia Weitzovci mu dali možno až príliž voľnú ruku, vĎaka ktorej sú niektoré pasáže kolísajúce čo sa tempa i zábavnosti týka. Iními výrazmi povedané, aj komediálne kusy potrebujú silnú, disciplinovanú ruku, aby boli niečim viac, než splácaninou za 50 miliónov dolárov. Týmto spôsobom len slušne zábavné na jedniný večer v živote. ()

psy.cho 

všechny recenze uživatele

Chris Rock, ktorý hrá určite aj vo vtipnejších filmoch. Za celý film som sa iba pár krát pousmial čo na filmy s Chrisom Rockom je veľké sklamanie. 3* dávam za Chazza Palminteri v roli anjela. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Taková stálice ucházejících komedií na přelomu tisíciletí. Dá se na to vždycky podívat, protože se tu najde pár dobrých scén, ale i tak stárne, takže se k těm lepším co se udržely v popředí řadit úplně nemůže. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Citlivě natočená komedie disponuje zajímavým Chrisem Rockem. Jeho duše se po náhlé tragické smrti přestěhuje do těla bílého arogantního multimilionáře, a protože Lance Barton byl bavič v kabaretu a v jádru hodný člověk, dojde i k zázračné proměně v milionářově osobnosti. Ten se záhy stane všemi oblíbený, ačkoliv okolí ani v nejmenším netuší, jak se věci mají. A tahle komedie disponuje řadou nápadů, najde se i místo pro rasistické narážky a vše je završeno nečekaným koncem. Není mnoho komedií, které dokážou takto citlivě pohladit po duši. Téhle se to povedlo. Chris Rock byl skvělý. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Na to že jde o zprasenou verzi klasiky Nebe může počkat s Warrenem Beattym a Julií Christie (1978), to je aspoň občas vtipné. Ale většinou je to prostě nuda. Určeno pro černošské publikum, které by se bavilo něčím, co našinec nechápe. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Film stojí a padá na výkonu Chrise Rocka, kterej mě baví. Vezmu-li film jako celek, je to snad až podprůměrná romantická komedie, která ale obsahuje pár dobrých fórků, hlavně z Rockovy huby. Taky docela dobrá rapová muzika. Jen mi na celém filmu dost vadilo, že i když je postava převtělená do starého bělošského páprdy, je vidět pořád (většinou) jen Rock, to mi dost nesedělo. Měli to tedy už vymyslet naopak, aby tam mohlbýt Rock furt, takhle to trochu ztrácelo na humornosti. (Dva výborné vtípky s rapujícím dědkem nestačí). Další plus a stupínek v bodování je účast Jennifer Coolidge, Stifflerovu mámu můžu už od prvních prciček, je to prostě MCBP. 2,5* ()

codeas 

všechny recenze uživatele

Předělávka filmu "Záhadný pan Jordan " z roku 1941, vsazená do dnešní doby + doplněná hlavní hercem, kterého hraje černoch.. ()

mis-ko 

všechny recenze uživatele

Mať telo iného človeka, pre ostatných vyzerať ako on, ale pre diváka nie - to je holt ťažká úloha, ale nejaký ten vtip sa z toho vyraziť dá. Žiaľ, nie v tomto filme, stačiť vám musí len humor Chrisa Rocka a nejaký ten rap song. A to je málo. ()

Reklama

Reklama