Reklama

Reklama

Aloha Scooby-Doo!

  • Česko Scooby Doo: Aloha, Scooby Doo (více)

Obsahy(1)

Shaggy, Scooby-Doo a Mystery Inc. se jedou podívat na Havaj, kde se pořádá slavná soutěž surfařů. Na místě však zjistí, že se k životu probudilo nebezpečné monstrum. Místní obyvatelé jsou přesvědčeni, že je to projev rozzlobených ostrovních bohů, kteří nechtějí, aby se na posvátných místech stavěly hotely, bazény a hřiště. Obavy se potvrdí v okamžiku, když na surfaře zaútočí malí ďáblíci. Bude to první záhada, kterou se Daphné nepodaří rozlousknout? Čas běží jako splašený a pomsta bohů sopka zanedlouho exploduje (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (16)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tentokrát priemerná celovečerná oddychovka so Scoobym, Shaggym a ich partiou a tentokrát na Slnečných Havajských ostrovoch. Žiaľ zápletka nič moc, príšera takisto nezaujímavá a hlášok tiež bolo o niečo menej. Občas tvorcom dochádza dych, ale vždy sa to dá pozrieť a pre deti je to určite skvelé. 60 % ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Wiki Tiki brouzdá vlny na prkně a prudí se svojí bandou šeredů koho jen může. A určitě by z ostrova všechny vyprudil nebýt naší bandy, která mu to překazí. Tenhle díl mě nebavil tolik jako většina ostatních, ale pořád je to slušná porce zábavy a mít za zadkem Wiki Tikiho asi bych z ostrova pelášil taky. Kdo má Scoobyho rád bude spokojen a těch 70 minut uteče jako voda, které si tu užijete dost a dost. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Na Havaji se konají závody o nejlepšího surfaře, když se rozsoptí místní vulkán, který z lesa vyžene zlé duchy. Opět prácička pro celou partu. Škoda, že disk nemá český dabing. DVD: Pětiminutový film o filmu a dabingu, šestiminutový večer s partou v TV studiu při talk show bez českých titulků (anglické nebo polské zde jsou), vyhýbací hra bez dabingu i titulků, tři trailery bez titulků, v DVD-ROM části možnost instalace InterActual Player, díky němuž si budete moci prohlédnout obaly dalších DVD se Scoobym a kliknout na link na www stránky. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Pre mňa osobne jeden z najslabších Scooby-Doo filmov spolu s filmom Maska Modrého sokola (Upíriu hudbu nerátam bol to skôr muzikál, takže to bolo pre mňa zlé automaticky). Záhada okolo dákeho havajského strašidla ma teda moc nebrala a ani to prostredie kde sa to vlastne odohrávalo. Som tak trošku sklamaná, čakala som niečo lepšie pretože veľa ľudí na internete to zháňalo. A tým sa mi táto záhada nevyriešila, že prečo. Pretože to skvelé nebolo. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Úvodní píseň filmu nazpíval havajský zpěvák Don Ho. Dick Dale pro film také zpíval a byl uveden jako „zvláštní hudební host“ spolu s Donem Ho. (LUKICKK)
  • Ve filmu je odhaleno druhé jméno Freda Jonese – Herman. (LUKICKK)

Reklama

Reklama