Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Paulu Stephensovi se trochu vymkl školní projekt z rukou. V jeho rámci ukradl z laboratoře plutonium a postavil si malý jaderný reaktor. Teď má přibližně jedenáct hodin, než zjistí jestli je jeho projekt funkční. Pokud ano, znamená to jistou smrt pro všechny v okruhu deseti mil. (Jenda)

Recenze (5)

TO 

všechny recenze uživatele

Student ukradne v laboratoři nějakej sajrajt, udělá z něho atomovou bombu a pak s ní utíká před policií a vojáky. A přitom je kladnou postavou, přišlo mi to trochu postavený na hlavu. Je to ve stylu thrillerů pro mládež jako Válečné hry nebo Projekt X, ale o hodně slabší. docela pitomost, ale baví a nenudí. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Myslím, že v 50. a 60. rokoch, keď bola studená vojna ´´hitom´´, by tento námet vyvolával v divákoch veľké obavy a možno by aj privodil zafarbenie spodného prádla. Lenže v časoch vyvíjajúcej sa perestrojky, to určite pôsobilo len ako dobrodružný sci-fi (?) pre teeneagerov a rovnako aj dnes sa javí rovnakým dojmom. Alebo, žeby nie? ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Blbost pro mládež, kluk ukradne plutonium a sestrojí atomovku.... mankote, kam na to ty tvůrci chodí, větší blbost jsem dlouho neviděl a ještě k tomu je to 2 hod dlouhý. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama