Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít. Stal se z ní vlk. Po těch letech je stále na útěku. Žije v relativně bezpečném Bukurešti. Kde přes den prodává v obchodě s čokoládou a noci tráví ve společnosti svých bližních – vlkodlaků. Jednoho večera se jí připlete do cesty Aiden, který se snaží zkoumat bukurešťské podsvětí. Oba se do sebe zamilují, ale v cestě jim stojí nejen Vivianiny zvířecí pudy, ale i Gabriel (Olivier Martinez), vůdce smečky vlkodlaků. Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

tron 

všechny recenze uživatele

Totálna nízkorozpočtová zúfalosť, kde vlkolakov "hrajú" obyčajné vlky! Strašné. Žiadny zmysel pre humor a z hereckých výkonov stojí za jedinú zmienku tupý model Olivier Martinez (S.W.A.T.- JEDNOTKA RÝCHLEHO NASADENIA), čo hovorí za veľa. K tomu fádna výprava, otrasné počítačové efekty, nezaujímavý scenár, logické nezmysly a definitívnou ranou tohto vlkolačieho romantického hororu je, ako málo je o vlkolakoch. Kebyže na túto nechutnú a odpornú blbú inscenáciu nejdem do kina opitý v opitej spoločnosti, asi sa zabijem. Kino Považan 2007 ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už hrabě Drákula a z těch novějších Van Helsing nás učili, že upírům, vlkodlakům a podobný havěti nejlíp natřem frak tím když se natřem česnekem, prostřílíme se skrz stříbrné kulky nebo alespoň vždy s sebou nosíme dřevěné krucifixy, což by nás mělo každopádně ochránit. Když se vlkodlakům v tomhle filmu dostane do krve stříbro stačí nějaký přípravek a všechno je v cajku. Ne není to častý problém tohoto filmu, ale prostě nemohl jsem si nevšimnout nesmyslnosti, u které nechal rozum stát. Krev jako čokoláda je prazvláštní přirovnání. K hybridu tohoto kalibru se ale koneckonců vcelku hodí. Příběhově absolutně nesmyslné. Čekal jsem parádní řežbu a jedinýho čeho jsem se dočkal tak nezáživných honů na člověka, což byla jediná akce. Jenže jeden z nich byl také nejlepší scéna celého filmu. Zbytek pak nestojí ani za tu námahu. --- Je to, co teď cítíš strach nebo něco jiného? ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Kdyby toto lehce hororové fantasy nemělo v datu vzniku rok 2007, nenapadlo by mne nic jiného než, že jde o chladný kalkul snažící se vyždímat, co se dá z nepochopitelné hysterie kolem albínského drákulova pohrobka Edwarda Cullena – ale takhle. Vlkodlačí romantika jak z nejbrakovějšího románu je tak prvoplánová a laciná, že si stejně jako Stmívání, Nový měsíc, Staré slunce, Krupobití, Polední pauza (nebo jak se všechny ty díly twilight ságy jmenují) své fanoušky určitě najde. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Bylo to docela blbé a poster zde vypadá lépe, než celý film. Tak co mne rychle napadá? Název jsem příliš nepochopila, byť se ho myslím snažili ve filmu nějak vysvětlt, pro mě zbytečně, Hugh Dancy tu plýtvá svým talentem, zatímco pěkná tvářička Agnes Bruckner sem víc než patří, děj odehrávající se v Bukurešti - proč proboha (opět vysvětlení, znovu mdlé), aspoň tedy ta Bukurešť mohla vypadat přitažlivěji, příběh hloupý, ale hlavně, film mohl být mysteriózní, napínavý, s hudbou si taky mohli vyhrát, ale nic z toho se nestalo. Bylo to bez chuti. ()

Dannysek4U 

všechny recenze uživatele

Snaha zobrazit vlkodlaky jako upiry? Boha, proc? Co tim chtel kdo ziskat? A proc zvolil tak ubohej dej a ubohou formu? Jasne, hlavni rostenka je kus a rozkosne se mraci, ale zbytek? Boha, co to bylo? Jako ze tajemno a mystika? Underworld byl aspoň akční, ale tohle prázdno? Pejsek a kocicky tocili bijak? A co to neustaly zadelany poskakovani? Moc otazek naraz, prilis malo duvodu to videt... P.S. - ale jednu vec musim vychvalit - to gesto poroby pred hlavnim vlkem, ta poklona a odhaleni sije, to se mi moc libilo ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Bukurešti. (Terva)
  • Snímek byl volně natočen na motivy stejnojmenného románu Annette Curtis Klauseové. (Terva)

Reklama

Reklama