Reklama

Reklama

Dennis - postrach okolí

  • Česko Postrach Dennis (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pohromou pro poklidné městečko je šestiletý chlapec Dennis. Obětí jeho dobře míněných nápadů se stává soused, starý pan Wilson, který prchá, jen zaslechne charakteristický zvuk Dennisova kola. Zatímco jsou jeho rodiče v práci, vydá se Dennis s kamarády na výpravu do okolí. Pan Wilson se připravuje na velkou oslavu - na deset vteřin má rozkvést vzácná orchidej. Večer Dennise hlídá dívka Polly, kterou navštíví její přítel. Chlapec se dostane z domu a neustále jejich schůzku ruší zvoněním. Odnese to, kdo jiný, pan Wilson, kterého Polly poleje vodou a posype moukou v domnění, že to zvonil on. Když pak nese ráno Dennis panu Wilsonovi psaníčko s omluvou, způsobí starému pánovi další nepříjemnosti. Dennisovi rodiče musí odjet na služební cestu a marně hledají někoho, kdo by syna pohlídal. Nakonec přemluví hodnou Martu, manželku pana Wilsona, který nakonec svolí a navíc ukáže Dennisovi svou sbírku mincí. Velmi brzy se však stane obětí dalších nehod a katastrof způsobených malým rošťákem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Opravdu celkem povedená rodinná komedie s velmi dobrým Walterem Matthauem a také vtipným Denisem, která se ale dle našeho vkusu až moc podobá o něco staršímu bráškovi Sám doma. Jinak samozřejmě spousta scének nedotažených a najdou se i hluchá místa, ale přesto to má jakousi údernost a podařený vtip a samozřejmě vám to několikanásobně zlepší náladu. Také náš oblíbený Christopher Lloyd se tu neztratil a tohle obsazení vytvořilo poměrně dobrou americkou rodinnou komedií, kterou jsme rozhodně neviděli naposled! 65% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Komediálny snímok "Postrach Denis", ktorý v roku 1993 natočil režisér Nick Castle sa zviezol na vlne úspechu filmov "Sám doma". Využil nastavený trend rodinnej zábavy a pekne sa na ňom priživil. Lenže už na prvý pohľad je vidno, že je to len vypočítavý parazit, ktorý neprináša nič nové, svieže či dokonca pozitívne. Na rozdiel od sympatického beťára Kevina McCallistera je šesť ročný Denis mrzký smrad, ktorého by som najradšej nakopal do zadku. Denis je malý, protivný penis. ** ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Nech si zvyká. Má krátke nohy a škúli - sklamanie bude jeho celoživotným údelom.“ Každým ďalším pozretím sa na tento film hnevám čoraz menej. Hoci je to evidentná krádež SÁM DOMA 1 - 2 (vo filme dokonca hrá Devin Ratray alias Buzz!), v konečnom dôsledku to príliš neprekáža. Je pravda, že malý Mason Gamble nie je Macaulay Culkin a Christopher Lloyd (NÁVRAT DO BUDÚCNOSTI) nie je Joe Pesci (dokonca ani Daniel Stern). No atmosféra je príjemná, dobrák Walter Matthau je ako pán Wilson rozkošný a nechýbajú vtipné okamihy. S prižmúrenými očami (a po skúsenosti s hroznou dvojkou) 3*. V tej dobe boli skrátka v móde rodinné bláznivé komédie s deťmi. Niektoré prepadli, iné boli hity, žiadny z nich síce nedosiahol takého závratného úspechu, ako prvé dva diely s Kevinom, ale konkrétne Postrach Dennis celosvetovo trhol 117 miliónov, čo bola paráda. Preto je nepochopiteľné, že dvojka sa dostavila až o 5 rokov neskôr a prišla s komplet novým kastingom. ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Příjemná rodiná komedie s velice sympatickými postavami a rychlím průběhem. Samozřejmě, nejedná se o plnohodnotnou zábavu při které ústa budou pukat smíchem, ale příznivá atmosféra udělá své. I skrze všechnu chválu i atmosféru mě ani jeden moment nedonutil své hodnocení zvednout nad tři hvězdičky,škoda, protože jistý potenciál Denis má . - 6/10 - ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Kasting dokonalý, Dennis síce ťaží z úspechu Kevina McCallistera, ale nevykráda ho a prináša do príbehu veľa svojho. Storočná rastlina a vilomeniny, ktoré si poväčšinou odnesú klaďasi. Jeho legendárny bicykel omotaný rapkáčom a plechovkami isté obdobie terorizoval aj moje okolie, lenže v reálnom svete nezožal až taký úspech. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (13)

  • Vo Veľkej Británií bežal film v kinách pod jednoduchším názvom Dennis, a to z dôvodu, aby si ho ľudia nesplietli s kresleným seriálom s identickým názvom z 50. rokov. (vander19)
  • Ve filmu se již po čtvrté sešli herci Christopher Lloyd a Lea Thompson, který společně natáčeli sérii Návrat do Budoucnosti. (A.MacGyver)
  • Během natáčení Masonu Gambleovi vypadly 2 mléčné zuby, díky čemuž musel nosit zuby falešné. (Dlee)

Reklama

Reklama