Reklama

Reklama

Jack-Jack útočí

  • USA Jack-Jack Attack
Animovaný / Krátkometrážní / Dobrodružný / Komedie
USA, 2005, 5 min

VOD (1)

Jack-Jack Parr by neměl mít žádné úžasné schopnosti jako jeho rodiče a sourozenci. Tedy alespoň si to všichni myslí, ovšem jen do okamžiku, kdy se celá rodina vydá zachraňovat svět a malý Jack-Jack zůstane doma pouze s chůvou Kari. Dívka to nebude mít vůbec snadné, protože Jack-Jack je číslo a jeho potenciál je poměrně velký. (HBO Europe)

(více)

Recenze (141)

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

"Now, who's ready for some neurological stimulation?"   Celkom milý krátky bonus k animovanému filmu The Incredibles (2004), ktorý bol pôvodne mienený ako súčasť toho filmu, ale napokon bol vystrihnutý a uvedený ako bonus na príslušnom DVD. Chudera sympatická pestúnka Kari si s tým podareným drobčekom Jack-Jackom niečo užije (ešte že je taká vynaliezavá), je to pomerne akčné, so slušnou animáciou, ale na menej ako 5 minút to je trochu málo nápadité (repetitívne), s iba mierne nadpriemerným humorom. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Při srovnání asi půlminutové sekvence prckových metamorfóz ze samotného filmu s tím, kolik toho předvedl ve vlastním krátkometrážním spin-offu, je tato čtyřminutovka docela chudičká. Navíc mu rve stopáž hysterická babysiter a trapný agent, takže i když pohled na hořící mimino je ultracool a pobaví každého, jedná se o docela solidní hype s maximálním zklamáním. ()

Reklama

Němi 

všechny recenze uživatele

Opravdový mini film s vlastním příběhem. Bird pro bonus k Úžasňákovým zvolil postavu, která v celovečerním filmu nedostala příliš prostoru, ač by si to možná zasloužila. Nepředvídatelné mimi superhrdinů dokáže děvče na hlídání pěkně potrápit a jako vždy (u Pixaru) dokazuje, že jestli někdo dokáže jednoduchý nápad vytěžit do dokonalosti, je to tohle studio. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* Už je běžným trendem, že populární animované filmy přinesou na DVDčku i nějaké bonusy a toto je zrovna ten případ. Rozhodně sám o sobě nemá smysl, ale pokud jste si Úžasňákovi oblíbili, tak to může být příjemné zpestření. Já jsem celý film hodnotil jako průměrnou zábavu a tento kraťas je jen jeho milý doplněk, tak akorát za milé dvě hvězdičky. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Po výborném filmu ještě tento vynikající bonbónek......... jo, ano, tenhle Jack-Jack s kouzelnou mimikou i "dovednostmi" byl můj nejoblíbenější člen rodiny Úžasňákovic ............. ale hlídat bych to nechtěla ............. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Jedna z hraček, kterou má Jack-Jack na zemi, je míček z minifilmu Luxo Jr. Stejně barevný motiv má i podlaha v minifilmu Red's Dream. (T-enter)

Reklama

Reklama