Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co asteroid zničil svět, jaký jsme znali, se vynoří nová civilizace, obývaná nejen lidskými bytostmi, ale i mutanty, kteří sice vypadají jako lidé, ale vládnou mimořádnými schopnostmi. Parish stojí v čele nového světového řádu a fanaticky se snaží vybudovat čistou a dokonalou lidskou společnost. Vyhlásí proto všem mutantům válku a pustí ze řetězu hordu nemilosrdných vojáků, kteří mají vyhubit celou jejich populaci. Uprostřed bojů se skupina statečných mutantů vedená trojicí Rage, Sterling a Zo rozhodne využít svých mimořádných schopností, aby přemohli Parishovu armádu a zachránili lidstvo před jeho tyranií. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Skejpr odpad!

všechny recenze uživatele

To je opravdu hodně špatný. Blábol nejnižší cenové kategorie snažící se vypadat, jako apokaliúptické cosi, nebo jako terminátor, herci jsou strašní.. dokonce i Lance Henriksen... Ble... ()

d-corso odpad!

všechny recenze uživatele

Je rozhodně zábavnější sledovat 95 minut šutr ve zdi než tento opravdu unikátní (post)katastrofický kus. ()

Damiel odpad!

všechny recenze uživatele

3 % - Špatné od začátku do konce. Alespoň jsem nebyl zklamán: že to bude prů*er jsem tušil už podle obalu DVD a taky byl. ()

Voloda odpad!

všechny recenze uživatele

No coment.Spal som uz pri prvych 10min. a ani druha degustacia nepriniesla ziadnu zmenu chuti.Slabe,slabe a este raz slabe.Nezachranil to ani Lance Henriksen ktoreho mam rad. ()

Reklama

Reklama