Edogawa Rampo ryoki-kan: Yaneura no sanpo sha

Mysteriózní / Horor

Japonsko, 1976, 76 min

Hrají:

Renji Ishibashi

Hodně slušnej "japan-pinku", kterej pomalu ale jistě vytahuje na diváka svoje bizardní a ujetě-úchylná témata ... Slušně natočený, dost dobrý nápady. Pro příznivce žánru rozhodně doporučuju ... Ohledně hodnocení není u mě co řešit ...(6.1.2011)

Klasický soft erotický film okořeněný perverzní fantazií tvůrců projevující se nejen ve zvláštním vztahu mezi voyerem a bohatou paničkou, potřebující k vzrušení někoho, kdo jí "tajně" sleduje, ale také v dalších postavách a scénách ve stylu nadrženého klauna v masce pierota či řidiče hlavní hrdinky, vychutnávajícího si její eskapády skryt v sametovém křesle. Roztomile úchylná jednohubka.(19.8.2010)

Moje první setkání s Pinku. Dalo se na to koukat. Jednoduchý příběh šmíráka z podkroví hotelu v Tokyu. 70%(5.1.2010)

• drankeryth

Vo filme som nic nepostrehol, aby tam nieco bolo zo zanru horor alebo mysteriozny film. Film je o uchyloch a celkovo je to vsetko uchylne a divne, jednoducho totalne psycho. Zaver bol najlepsi, zemetrasenie sa o tychto cudakov postaralo a bolo od nich pokoj. Ruky prec od tejto sracky.(7.4.2011)