Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Mike Santini (ROB LOWE) má před sebou zdánlivě snadný úkol. Hlídat mafiána Eddie Meyerse (SAM NEILL), který se rozhodl promluvit před soudem o největší loupežné akci v dějinách. Eddie si tak užívá luxusního života na svobodě ale v rukávě má schované trumfové eso. Někde v bankovním sejfu se skrývají diamanty za milióny a zbývá je jen šikovně vyzvednout. Stačí mít správného komplice a na správné straně. Mafián potřebuje pomocníka, polda peníze. Jak nepodlehnout tak lákavé nabídce? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Na thriller to není napínavý, na krimi to není kriminální, na drama to není dramatické, ale přesto se na to dá koukat. A to hlavně díky charismatu Sama Neilla, které táhne za sebou fešáka Roba Lowea i místy chatrný scénář. Ten sice úplně špatný není, ale vliv televizní tvorby se holt někde projevit musel. Hlavně že se neutrhli na snaze někoho někde kopírovat. Navíc ty šéfky ochranky co by leckdy mohly navlíknout bikiny a z fleku vyhrát miss tady nemaj šanci díky jedný takový tetce s náznakem knírku pod nosem (tomu se říká sakra progresivní novátorství :)) Jestli se chcete jen pohodně usadit před obrazovku, nepřemejšlet, nebát se a jen se tak nenuceně bavit, pak tohle klidně skoukněte. U mě je to na slušný 2 hvězdičky. ()

Reklama

Aqualung 

všechny recenze uživatele

Tak zase jednou jsem narazil na slušně zahraný film.Tedy herci.Scénář je u těchto filmů přibližně stejný, stejný je i hrdina a padouch, tady však jsou oba postaveni jaksi o patro výš, či spíše o 10 pater výše, takže se vlasně ocitají ve vzduchu, anebo, a to je ještě přesnější, ve vzduchoprázdnu.Lump je rovný a "klaďas" ještě rovnější.Neskutečné postavy, nezasaditelné do reality, či spíše se v realitě nevyskytující.Ale dalo se na to koukat. ()

Narcis 

všechny recenze uživatele

Ocekavani skoro zadne, ale toto potesilo - to, ze je to televizni projekt vubec nevadilo. Zajimava zapletka a ucast Alicie Coppoly potesily (i kdyz sem pocital s tim, ze bude mit Alicia vic prostoru a vetsi roli). Za cas se podivam znovu. ()

pivo 

všechny recenze uživatele

Osobne nemám veľmi rád televízne filmy,kvôli nízkym rozpočtom a slabému scenáru, ale tento ma príjemne prekvapil. Sam Neil je pohodový a hlavný predstaviteľ výborný. Celkom zaujímavý nápad. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama