Reklama

Reklama

Kjófu džoši kókó: Bókó rinči kjóšicu

  • Japonsko 恐怖女子高校 暴行リンチ教室 (více)

Obsahy(1)

Tri nové študentky dievčenskej školy počas vyšetrovania vraždy/samovraždy jednej z ich kamarátok čelia represívnym školským opatreniam, sadistickej študentskej disciplinárnej skupine a skorumpovaným politikom. Skontaktuje ich vydierač (Tsunehiko Watase), ktorý prisľúbi pomoc a pridá sa k nim i nezávislá motorkárka Yakuzy (Reiko Ike). (matriosa)

(více)

Recenze (4)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Já prostě nemohu jinak, ale musím u všem těmto Suzukiho "pinky exploťáků" dávat plné počty. Tak perfektní technické zpracování, herecké výkony, ujeté scény, spousta a spousta nahoty a erotiky se nedá například s evropskou tvorbou té doby vůbec srovnávat (jako příklad uvedu například "Ilsu .." ,italskou tvorbu, Jesse Franca apod.). Japonsko v období počátku 70. let tvořilo stejně jako Evropa největší explotation skvosty, ovšem šlo si naprosto jiným směrem, zcela originálním a neopakovatelným. Opět musím vyzdvihnout kameru, ta je prostě dokonalá a filmu dává naprosto úžasný "look" a rozměr. V tomto Suzukiho filmu se dostanou tři extrémně brutální a krásné mladé rebelky do nápravné školy, která je plná zvrhlostí, korupce, vůdčí gang zde udržuje pořádek a ve sklepení mučí vybraná děvčata atd. Nové příchozí slečny nejsou však žádná "ořezávátka" a postupně všem nadělají dostatek starostí. Posléze se jako "guest star" objeví známá herečka tehdejšího "pinku explotation" období Reiko Ike jako netvrdší gangsterka a děvčata všem téměř doslova natrhnou ... Film se mi sice líbil díky nezajímavému školnímu prostředí méně než např.: Sex and Fury (1973) a jeho volné pokračování Female Yakuza Tale (1973), ale i tak je to pro příznivce tohoto podivného, ujetého žánru naprosto umělecký skvost. ()

Pekisan 

všechny recenze uživatele

Bohuzial ak to porovnam s Sex and Fury tak musim ist s hodnotenim dole. Atmosfera vobec ziadna, tych nahych prsnikov tam bolo celkom dost ale v situaciach kde...boli proste len aby tam boli, pretoze to sa od tochto druhu filmu caka a hlavne tam bolo tolko sikmookych dievcatiek v uniforme, ze som z toho zacal byt zhuleny. Na druhu stranu musim povedat, ze sposoby mucenia boli velmi zaujmave. Ale ich znazornenie je opat velmi slabe. Napriklad: ja sice netusim ako vyzera clovek ked strati takmer tretinu svojej krvy ale mam pochybnosti, ze by bol este schopny bit sa a utekat. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Sadismus a lesbičky studentek dívčí školy, s divokým koncem ústícím do požáru v posledních osmi minutách. ()

Reklama

Reklama