Reklama

Reklama

Hlavní hrdinkou této bláznivé milostné komedie plné omylů a podvodů je krásná podvodnice Barbara (Rebecca De Mornayová), která musí urychleně najít bohatého ženicha, aby získala peníze na zaplacení dluhu mafii. Ocitne se v nesnadné situaci a když dostane tip na mechanika (William H. Macy) z malého města, o němž se povídá, že zdědil milióny, začne okamžitě jednat. Její „vyvolený” má sice hodně daleko k princi z pohádky, ale Barbara si postupně získá cestu k jeho srdci i bankovnímu kontu. Mafie jí je stále v patách, a když síť lží, kterou mladá žena upředla, nelze zpřetrhat, zbývá jí jedině provést velkolepý podfuk. Jedině ten ji může osvobodit, pokud ovšem ještě předtím nepřijde Barbara o život! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (2)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Ona protřelá a on naivní, přičemž ona není zas až tak imunní vůči citům a on zas taková bezbranná chudinka, jak se to zprvu jeví. Moc milounká červená knihovna s vtipnými situacemi milostného zápolení, ze kterého oba vyjdou jako vítězové. Bez velkého přemýšlení tohle zahřeje u srdce. A Macy je svým vzhledem smutného baseta naprosto skvělý představitel ubožáka, kterému se dá věřit, že si postupně umí ženu získat. ()

EXPERTMOVIES 

všechny recenze uživatele

Hlavním hrdinou této bláznivé milostné komedie plné omylů je krásná podvodnice Barbara Rebecca de Mornayová, která musí urychleně najít bohatého ženicha, aby získala peníze na zaplacení dluhu mafii. Ocitne se v nesnadné situaci, a když dostane tip na mechanika Williama H. Macy z malého města, o němž se povídá, že zdědil milióny, začne okamžitě jednat. Její vyvolený má sice hodně daleko k princi z pohádky, ale Barbara si postupně získá cestu k jeho srdci i k bankovnímu kontu. Mafie je jí stále v patách, a když síť, kterou mladá žena upředla, nelze zpřetrhat, zbývá jí jedině provést velkolepý podfuk. Jedině ten ji může vysvobodit, pokud ovšem ještě předtím nepřijde Barbara o život. Je to taková pohodová romantická crazy komedie. Osobně jsem se dobře pobavil. Film vydala na VHS kazetách společnost Hollywood Classic Entertainment pod názvem "Podfuk" s českým dabingem. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama