Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý freerunner Ryan (Sean Faris) je chycen a probudí se s připnutou bombou na krku. Společně s dalšími nejlepšími freerunery se musí zúčastnit reality show, ve které musí s bombou přeběhnout celé město. Začíná závod o přežití, ve kterém Ryan musí zachránit sebe a svoji přítelkyni. (asader)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (41)

eLeR 

všechny recenze uživatele

Parkour je teraz populárny v triede mojej druhorodenej. Samozrejme len chlapci. Dievčatá chodia žalovať triednej, že chalani skáču po laviciach, stoličkách a stenách. Tak som si skrátila chvíľu čakania v aute Seanom Farisom ako freerunneristom. A jasné, že som si naštudovala aj rozdiely medzi oboma disciplínami. Bolo to rýchle, chaotické, hudba presne taká istá, aj kamera, príbeh o ničom a neherečka Chelsea nepozerateľná ... ale videla som aj horšie. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Zle zle zle. Dúfam, že Silverstein už nikdy nenatočí ani rodinné domáce video. Réžia bola hnus. Pozeral som to s podozrením na otras mozgu a tento film my prvý krát skutočne spôsoboval fyzickú bolesť. Faris, je v pohode a jeho free-run je uveriteľný, aj keď neviem koľko krát to vlastne bol on. Ale film je prúser. Pritom obsadenie filmu je pomerne zvučné. Danny Dyer je slizkejší než sliz, Seymour Cassel má dve vtipné lášky a Hassan hrá štandard. Freeruneri sú nabušený a akrobacia im ide. Lenže hlavná ženská hrdinka je opruz, Milionári sú trapný. Jacque trénoval 15 rokov v japonskom dojo aby skončil ako najväčší amatér. Dej je stupidný a koniec filmu je už totálne retardovaný. Keď k tomu pripočítam zlé diológy a roztrasenú kameru mám dokopy zo všímvšudy max 2*. ()

Reklama

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekl, vlastně nevím proč jsem se na to díval. Většina parkour a různých martial arts/tanečních filmů stojí za nic. Todle vlastně ani nebylo moc překvapení. Danny Dyer mě tady neskutečně iritoval s tím jeho posraným akcentem a vyšpulenými rty při zakloněné hlavě. Human Traffic ho mozná dostal do mojí hlavy s nezaměnitelnou grácií, ale tady vypadá jako podprůměrný idiot, který ještě vede nějakou korporaci. Scénář je hodně slabý a poněkud nudný. Škoda toho... ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Sean Faris se v Never Back Down představil ve slušné herecké i fyzické formě, svoji roli zahrál dobře a v pohodě utáhnul celý film. Jenže pak přišel Král bojovníků, který stál za pěknou hromadu sloních exkrementů a Farisův rank opět klesnul. No a Freerunner ho položil na lopatky zcela a zadupal ještě víc do země. Tohle je hrozně špatně natočený, se stupidním scénářem, kamera sice neustále sleduje dovádění po zdech, ale tak příšerně se u toho klepe, jestli to mělo přidat na autenticitě, tak to nevyšlo, spíš to přidalo na mém negativním hodnocení. Co se ukázek parkouru, či freerunningu týče, nenašel jsem jediný důvod, proč bych si to měl pustit znovu, vůbec nic atraktivního, zpomalené záběry skoků ze střechy na střechu fakt nežeru. Doporučuji se podívat na youtube na Damiena Walterse, Cyrila Raffaeliho nebo Davida Bella. Úvodní naháněčka v Casinu Royale byla desetkrát lepší než nejlepší scéna v tomto hnusu (myšleno dovednostmi, fyzičností). Seane, sbohem, když jsi zvedal kettlebelly a házel cihlama, bylo to fajn, motivační, tohle nestojí ani za jeden monkey vault... ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Marně jsem si lámal hlavu s něčim, co bych mohl v týhle sračce označit za pozitivní. Nic mě nenapadlo. Teda kromě závěrečnejch titulků. Scénář od zfetovanýho debila zrežíroval ožralej kretén a nasnímal zhulenej idiot. Dany Dyer a Tamer Hassan, kteří měli snad jediní aspoň malinkej potenciál s tím něco udělat, nedostali prakticky šanci. Koho napadlo z Dyera udělat ulízance v obleku? To je na přes držku. Hassan byl ještě celkem kousatelnej, ale zase nedostal žádnej prostor. Všechno špatně a všem, co se na tomhle podíleli bych doporučil, aby se na to vysrali. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Clevelandu v Ohiu. (rafix)

Reklama

Reklama