Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Právník Steve Flood (Dean Martin) má ve dne i v noci podivné telefonáty a jeho manželka Melanie (Lana Turner) ho zpočátku podezírá z manželské nevěry. Když se Melanie dozví od jeho právního partnera Clinta Morgana (Eddie Albert), že její muž je závislý na dostihových sázkách, chce ho z toho vyléčit. Začne se vydávat za bookmakera a přes Clinta začne brát od manžela peníze na sázky, aby mu na konci roku ukázala, kolik za ten rok prohrál. Steve začne mít štěstí a začne vyhrávat, Melanie, aby měla na vyplácení manželových sázek, začne prodávat nábytek své sousedce. Steve přemluví i několik soudců, aby začali také sázet u nového bookmakera, což se nelíbí šéfovi sázkařské mafie Tonymu Gagoutsovi (Walter Matthau)... (HTB)

(více)

Recenze (4)

rivah 

všechny recenze uživatele

KDO MÁ AKCI?...Vtipná komedie s velmi hrozivým, nadsazeným projevem Waltera Matthaua v roli šéfa sázkařské mafie. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Nenáročná komédia, o tom, ako chce manželka dostať svojho manžela z gamblingu. Herecky je film obsadený nadštandardne, na malej ploche však vyniká Walter Matthau v prehnanej kreácii bossa stávkovej mafie. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Priemerná komédia o gamblerovi a manželke ktorá ho chce z toho dostať dosť zvláštnym spôsobom, čo samozrejme dopadne úplne inak, ako zamýšľala. Do nadpriemeru to ťahá skvelý Matthau. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama