Reklama

Reklama

Série(5) / Epizody(60)

Recenze (10)

Marius_ss 

všechny recenze uživatele

Neskutočná nostalgia. V dobách VHS požičovní (konkrétne v polovici 90tych rokov) to bol pre mňa, spolu s Ninja korytnačkami, vrchol animovanej seriálovej tvorby. Žiaľ narozdiel od korytnačiek, sa na tento klenot pomerne rýchlo zabudlo. Pekná animácia, pamätné postavy, parádna hudba a nezabudnuteľný slovenský dabing, kde hviezdili všetci, no najpamätnejší sú Stanislav Dančiak ako Cyril Škľaboš a Michal Gučík ako Bert. ()

Reklama

Koda 

všechny recenze uživatele

Medvídci mývalové. Seriál mého mládí, u kterého jsem nemohl odrazit oči, páč vždycky mě překvapoval svými groteskami tvrdohlavého, ale velmi ochotného a hravého mývala Berta. Tenhle seriál se zdá býti při prvním dílu velice složitý k pochopení a seznámení s vedlejšími tvory, na druhou stranu pokud se dostaneme do pointy seriálu, tak už si člověk jen užívá zábavu. Bert se svými dalšími přáteli zažívá úžasné dobrodružství, zvraty a snahu se vyhýbat lstivému boháči, obchodníkovi Cyrilovi, který udělá vše proto, aby se mývalů zbavil a z lesa vytěžil co nejvíc prachů. V dalších sezónách přijde na řadu i další mývalova rodinka, která má i děti (Bentleyho a Lisu), kteří dané situace moc neulehčují, na druhou stranu i tam zažijeme úžasné dobrodružství. Musím tvrdit, že píseň Run With Us mi zní po celou dobu v uších a jen díky ní jsem s mývalkama v jejich světě. Věřím, že jednou tenhle seriál bude mít remake, tak jako Animáci. ()

SkyCaptain 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem ho našel :-) Celé roky hledám ten seriál "kde byla nějaké zvířátka v lese, ale už ani nevím jaká a proti někomu bojovali" a nikdo z mého okolí o něčem takovém nevěděl. A dnes na mě vyskočí na YouTube obrázek z jednoho jejich videa a hned jsem doma :-) Jsou to přece mývalové - The Racoons !!! Divím se že tenhle super seriál tady má tak málo komentářů (asi mají ostatní podobný problém ho najít), já jsem na to v dětství koukal pořád a hrozně mě to bavilo. Myslím že to běželo taky v rámci Magionu. - YouTube CZ znělka - http://www.youtube.com/watch?v=T_aUPz7ivNI. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama