Reklama

Reklama

The Three Lives of Thomasina

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Ahoj, já jsem Thomasina! Nejdřív mi říkali prostě jenom Thomas, ale když zjistili, že nejsem kocour ale kočka, udělali ze mě Thomasinu. Žiju v rodině McDhuiových ve skotském městečku Inveranoch, a příběh, který vám budu vyprávět, se odehrál na začátku dvacátého století. Mojí nejlepší kamarádkou byla malá Mary, dcera místního veterináře Andrewa McDhui. Jednou jsem měla menší nehodu na tržišti, a tak jsem se dostala až do jeho ordinace na stůl. Bohužel měl zrovna plno práce se zachraňováním života Bruce, slepeckého psa pana Tammase, takže mi prý už nemohl pomoci. Děti mě vyprovodili do nebe, kde mě našla ta místní čarodějka, Lori MacGregor, která se stará o spoustu zvířat. Mary byla tehdy moc smutná a nechtěla už nikdy na svého tatínka promluvit. Říká se ale, že kočka má devět životů, a já Thomasina, mám přinejmenším tři! (dopitak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

ferika 

všechny recenze uživatele

Klasicky disneyovka pre deti a vsetkych, co maju naladu na romanticku rozpravku. To by bolo na 3-4 hviezdicky. Za obsadenie Susan Hampshireovej davam dalsiu. Pre tu babu mam slabost od cias Fosythovcov. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Klasická disneyovka zo 60-tych rokov, odohrávajúca sa v Škótsku v roku 1912. Afektovaná hlavná hrdinka a mačka v nebi. Nezaujalo. Disneyovky uprednostňujem vo forme súčasných remakov. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

"Rodinný" v tomto případě znamená "pro děti". Sympatická Disneyovka z krásného skotského prostředí (v titulcích filmu je uváděno, že se natáčelo v obligátním Pinewood studio v Anglii), se skotským duchem, skotskými pihami a jmény, a se skotsky smýšlejícím nedůsledným veterinářem Andrewem, který prý nemá rád zvířecí miláčky místních a tak je vraždí na potkání! Příběh na zamračené sobotní odpolende, pakliže máte malé děti. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama