Až do dna (video film)
Na ex!
Komedie
USA, 2006, 89 min
Erik MacArthurHrají:
Jason Mewes, David Keith, Paris Hilton, Jon Abrahams, Nicholle Tom, Desmond Harrington, Kevin Smith, Tim Thomerson, Tanja Reichert, Gillian Shure, Adam Beach, Matthew Davis, Johnny Messner, Erik MacArthur, Danny Cooksey, Briana Evigan, Griff Furst, Robert Bagnell, Ali Costello, Danica Stewart, Brian HallisayPlakáty
Owen (Jason Mewes) je jeden z nejlepších barmanů na Středozápadě USA. To však nestačí, protože jeho otec nutně potřebuje velkou sumu peněz, aby nepřišel o svou malou hospůdku. A protože Owen není vůbec žádný troškař, nasedá na letadlo a jeho cílem není nic menšího než Hollywood plný celebrit s naditými prkenicemi. Díky svému barmanskému talentu a s pomocí výstředního strýce bere útokem všechny divoké hollywoodské večírky. Jenže do jeho plánu na snadný výdělek vstoupí rozmazlená filmová hvězdička Lisa (Paris Hilton). Owen nečekaně začíná ztrácet pevnou půdu pod nohama... (oficiální text distributora)
hirnlego
(film jsem si "sehnala" jen kvůli Jasonovi, tojealepřekvápko) ... Kupodivu mě to nijak zvlášť neurazilo, dokoukala jsem v klidu až do konce a ani jsem se moc nenudila (i když ani moc nesmála). Vzhledem k tomu, že zdejší procenta jsou o nějakých těch patnáct-dvacet nižší, než by se slušelo, byla bych možná schopna dát z rozmaru i 3* - ale to by Jay musel ukázat zadek...(9.3.2009)
genetique
odpad!Distribútori zabudli na obal DVD napísať, aby sme si pri pozeraní nezabudli pripraviť sáčky na zvracanie. Takže ak sa na túto vymletú sprostosť niekedy odhodláte, tak si ich určite pripravte. 5%.(13.5.2010)
Payushka
Co z toho vsichni tak sili, videla jsem uz o dost horsi filmy a tenhle (ackoliv v nem byla mnou nenavidena Paris) nepatri mezi ty, z nichz bych primo zvracela :) A zase byt zaujaty ve svem hodnoceni jenom proto, ze tam hraje ten a ten... To neni dobre, tytyty. :)(2.8.2008)
Pedestrian
odpad!Nevím, proč se Paris pořád tak snaží. Lepší film než 1 Night in Paris už beztak nikdy nenatočí. :)(26.5.2007)
Jenda
Čekal jsem hrůzy hrůz, ale zase tak strašné to nebylo... jen to prostě bylo dost nudné... A znovu jsem se ujistil, že Paris je ošklivá obludka, která tady navíc má otřesnou paruku. To svoje trapné porno zase herecky nepřekonala(31.1.2008)
anderson
SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: STV 1 = 30.4.2010 - tie dve hviezdičky sú za geniálny slovenský dabing. VEREJNOPRÁVNY !!! (4.5.2010)(4.5.2010)
Dexter1
Jediný dôvod prečo som si pozrel tento film je Smith a Mewes. Nejako výrazne tragicky by som to nevidel, ale Paris Hilton má menej výrazových prostriedkov ako najhoršia pornoherečka. Videl som raz obrázok, že mimika Stevena Seagala, kde na každom obrázku nálady mal vždy tú istú fotku. Treba povedať, že to bolo lepšie než Paris. Sorry holka, ale 1 Night In Paris neprekonáš. P.S. Je mi záhadou ako sa sem dostali Mewes a Smith.(1.5.2010)
tom88
Strašná sprostosť, ale celkovo to nie je také zlé ako som si predstavoval. Vtip bol dosť nevýrazný, taký matný. Neviem ako sa na tom mohol podielať aj Kivin Smith. Jason Moves bol strašný a spolu s Paris Hilton mu to vôbec nesedelo. Paris týmto filmom asi tiež nezískala viac slávy. Jej postava sa mi nejak nepáčila. Teplý strýko začal liezť na nervy už v polke filmu, ale uznávam, že zopár vtípkov s ním nebolo až takých zlých. Dej to má dosť primitívny a blbý. Je to síce katastrofa, ale nie takého silného kalibru ako som čakal. 1* je zrejme na mieste. 25%(27.8.2008)
Benjamin-L
odpad!Třemi slovy: Film na nic. Prostě včem se objeví Paris Hilton tam je odpad a to je vždy zaručené.(16.5.2009)
Musak
odpad!Tak díky téhle komedii jsem pochopil, ze DVD oznacena HIT DVD = SHIT DVD, více k tomu netřeba dodávat...tak bacha na ně!!(2.7.2008)
Ichabod
odpad!Nymand hrany Jason Mewesem vyrazi do Hollywoodu na soutez nejlepsiho barmana za asistence sveho homosexualniho stryce. Soutez bohuzel nevyhraje ale zamiluje se bohate kravy hrane Paris Hiltonovou a bude se snazit vydelat nejake penize. Cele je to totalne stupidni a podprumerne. Neni to vtipne, ani jinak zabavne. Je sokujici ze tady uvidite i Kevina Smithe, bohuzel. Pouze tady krka a prdi a nerekne jedinou poradnou hlasku. Tenhle film by se mel jmenovat spis Right on the bottom.(10.2.2007)
kecinzer
odpad!Absolutní ptákovina bez hlavy a paty o ničem.(19.5.2008)
A.Beech
Typický príklad filmu, ktorý netreba súdiť podľa obalu. Film som si pustil len preto, aby som mu mohol dať po 20 min odpad to priznávam. Ale opak sa stal pravdou. Dávam 4*. Vysvetlím. Paris Hilton moc nemusím, preto som tento film ani moc vážne brať nešiel. Lenže konkrétne v tomto filme som proti nej nič nemal. Ktovie, asi to bolo kvôli tým prefarbeným vlasom, že mi nebola až taká moc “paris-hiltonovska“. A musel som dať 4* pretože som sa nenormálne zabával na hereckých kreáciách Davida Keitha a jeho postave homosexuálneho strýka. A do karát určite zahrala aj príjemná minutáž, pretože ak by to malo mať viac, tak by som možno aj stiahol hodnotenie. Ale takto dávam už viackrát zmienené 4*(25.8.2009)
beyli
odpad!Jedním slovem ODPAD !! Jako každý film s Paris !!(17.1.2012)
marrjaana
odpad!První film, který jsem vypla po pár minutách a to vydržím(obzvlášť ve filmu) opravdu hodně.(7.8.2008)
MTHRFCKR
odpad!Tohle snad ani komentář nepotřebuje.(11.4.2010)
D.I.G
odpad!Film je na hovno a Paris je kurva!!!(17.9.2007)
SKreyn
odpad!Nepodarený slovenský dabing a miestami zle zaostrené zábery kamerou. Radšej vypnúť TV ako toto pozerať! Je to odpad a poriadny!(1.1.2011)
Olík
Je věčnou škodou, že nelze do smrti zůstat tím mluvnějším z legendární dvojice Jay & mlčenlivý Bob - čas od času je třeba se z finančních důvodů objevit po boku „multiumělkyně“ Paris Hilton nebo Davida Keitha hrajícího ztřeštěného gaye.(1.8.2011)
haffen
odpad!Film som bol NÚTENÝ pozerať na Nový rok (STV1 1.1.2011 - 00:05) a... našťastie len jedným okom. Za podpory borovičky to bolo na hranici, kedy sa obsah žalúdka podaril udržať v sebe a ja som sa vyhol spoločenskému faux pas. Za iných okolností by som si radšej vypichol oči. A nielen kvôli nasprostlej Hiltonke.(4.1.2011)