Reklama

Reklama

Simple Life 2: Road Trip, The

(pořad)
Komedie / Reality-TV
USA, 2004, 22 min

Účinkují:

Paris Hilton, Nicole Richie

Obsahy(1)

Reality show o cestě Paris Hiltonové a její kamarádky Nicole Richie z Miami do Beverly Hills, během níž zažijou mnohé nezapomenutelné chvíle, v růžovém terénním pick-upu s karavanem. Cestou se vždy zastavují u daných rodin, kde zkoušejí různé činosti. Deset příběhu o tom, jak změnily životy těch, jež navštívily a naopak. (Croma)

(více)

Recenze (4)

ljukyljuk 

všechny recenze uživatele

Táto šou je proste Love It or Hate It - takže sa ani nedivím tým "odpadom!" Mňa to ale chytilo a nikdy nezabudnem na to, ako Nicole naháňala Paris s rukavicou, ktorú mala v kravskom zadku, prípadne s pohárom s tukom po liposukcii :D, alebo mnohé, mnohé iné ()

fixaman 

všechny recenze uživatele

Tak tahle show je prostě úlet.. DO YOU LOVE IT? Jestliže první sezóna byla opravdu ztřeštěná, nevím jakými slovy bych popsal řádění Paris a Nicole v téhle sérii.. THAT'S HOT :-D Máte hlavu plnou předsudků vůči těmhle blondýnkám? EW.. :-D ...aneb kdo ví, ten ví... :-D ()

Reklama

andrew88 

všechny recenze uživatele

Odvážnější a ještě šílenější jízda Paris a Nicole, kdy svými hláškami a svou prezentací odrovnají lidi od Floridy až po Californii. Ještě luxusnější než první série. Bohužel víc než pět * dát nemůžu. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama