Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ctižádostivý spisovatel Carter Webb právě dostal kopačky od své lásky. Zničený se stěhuje na předměstí Michiganu, aby se staral o svou svéráznou nemocnou babičku. Touží napsat knihu, která by se stala bestsellerem.
Brzy po příjezdu se seznámí se Sarah Hardwickovou (Meg Ryan) a jejími dcerami Lucy a Paige. Mezi ním a okouzlující, bezprostřední Sarah začíná vznikat zvláštní vztah. Jenže o sblížení s Carterem usiluje i dcera Lucy. Jejich životy se vzájemně proplétají a Carter znamená pro ženy ve svém okolí víc, než by se zdálo… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

nash. 

všechny recenze uživatele

Příjemně civilní vztahové drama s reálnými vztahy, přirozenými reakcemi a sympaticky nehollywoodským zakončením, které nechává otevřené téměř všechny rozehrané vztahy. Jako by nám filmaři pouze na chvíli otevřeli okno a nechali nahlédnout do několika obyčejných životů i když přes tradiční mainstreamovou filmovou optiku. Občas nějaké to klišé a trocha sentimentu nerušila a byly vlastně taky tak trochu ze života. Po dlouhé době potěšila neokázalá Meg Ryan jako úplně obyčejná máma, a také Olympia Dudakis ve střídmě střižené roli babičky. ()

marvan 

všechny recenze uživatele

Hlavním hrdinou je začínající spisovatel, ideální toť materiál pro intimní sondy, přesvědčivě ztvárněný Adamem Brodym. Méně šťastná byla volba Meg Ryanové. Citová vyděračka a osvědčená harcovnice romantickýh filmů sem přináší svůj po mnoho let vybrušovaný arzenál afektovaných grimas a nadbytečného šermování rukou. To vše v obvyklém sterilním prostředí amerického áčkového filmu, kde i psí hovno na ulici nese pečeť exkluzivního designu. Naštěstí ani americkému filmovému průmyslu se nepodařilo uhasit život, tepající v tomto příběhu. ()

Reklama

Petaxis 

všechny recenze uživatele

Mám ráda Adama Brodyho a jsem ráda, že měl konečně šanci si někde zahrát nějakou větší roli. Od filmu jsem nic moc neočekávala, ale kupodivu mě to příjemně překvapilo. Film neurazí, nenudí, herecké výkony nejsou špatné, prostě se na to pěkně kouká. Téma sice není extra originální, ale to mi vlastně vůbec nevadilo. Pokud chcete příjemně prožít hodinu a půl, rozhodně se nebojte zvolit tento film. ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Film svým námětem je určen pro mladší generaci (včetně diskoték a hudby), ale též obsazením je pro mě takovým "béčkovým " filmem. Meg RYAN zde hraje nemocnou ženu s rakovinou, která je podváděna svým manželem. Toto zůstává ve filmu nedořešeno jako spoustu jiných drobných nakousnutých situací, takže mě to vůbec ale vůbec neoslovilo. Místama jsem zývala nudou a chtěla DVD vypnout. To už "Podzim v New Yorku", který se též zabýval nemoci- rakovinou měl aspoň velmi dobré herecké obsazení a mělo to hlavu a patu. P.S.Tleskám komentáři k tomuto filmu kolegy "DALE". ()

SG_ever 

všechny recenze uživatele

Klasický snímek, který z lehkostí vypráví o vážných věcech, vyznívá pozitivně pro většinu jeho hrdinů, sleduje jejich stěžejní životní chvíle a vystupuje až po té, co je vše vyřešené. Klasická kvalitní americká romaňtárna - ne moc učesaná, ne moc vážná, ne moc vtipná, ne moc romantická - takřka realistická. Takovéhle snímky mám rád, nenudí, nevtírají se a už vůbec nejsou násilné, jsou jako čaj o páté nebo procházka při jarním soumraku. Tak akorát. (70%) ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama