Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ctižádostivý spisovatel Carter Webb právě dostal kopačky od své lásky. Zničený se stěhuje na předměstí Michiganu, aby se staral o svou svéráznou nemocnou babičku. Touží napsat knihu, která by se stala bestsellerem.
Brzy po příjezdu se seznámí se Sarah Hardwickovou (Meg Ryan) a jejími dcerami Lucy a Paige. Mezi ním a okouzlující, bezprostřední Sarah začíná vznikat zvláštní vztah. Jenže o sblížení s Carterem usiluje i dcera Lucy. Jejich životy se vzájemně proplétají a Carter znamená pro ženy ve svém okolí víc, než by se zdálo… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

nash. 

všechny recenze uživatele

Příjemně civilní vztahové drama s reálnými vztahy, přirozenými reakcemi a sympaticky nehollywoodským zakončením, které nechává otevřené téměř všechny rozehrané vztahy. Jako by nám filmaři pouze na chvíli otevřeli okno a nechali nahlédnout do několika obyčejných životů i když přes tradiční mainstreamovou filmovou optiku. Občas nějaké to klišé a trocha sentimentu nerušila a byly vlastně taky tak trochu ze života. Po dlouhé době potěšila neokázalá Meg Ryan jako úplně obyčejná máma, a také Olympia Dudakis ve střídmě střižené roli babičky. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Tohle není žádné extra dílo. Scénář je průměrný, občas zaškobrtne, herecké výkony a role jsou také takové mdlé (ale Stewart jako malá sestra Page byla skvělá), konec velmi decentní (což je možná spíše dobře). Ale přesto jsem tenhle kousek hodnotil lépe než by z předcházejících slov plynulo. To protože si mě nějakým neznámým způsobem získal. Možná zahrál na správnou strunu, možná ta nálada a myšlenka filmu. Takže úmyslně nadhodnocuji. Ale je to mé subjektivní hodnocení, mohu si to dovolit. ()

Reklama

Petaxis 

všechny recenze uživatele

Mám ráda Adama Brodyho a jsem ráda, že měl konečně šanci si někde zahrát nějakou větší roli. Od filmu jsem nic moc neočekávala, ale kupodivu mě to příjemně překvapilo. Film neurazí, nenudí, herecké výkony nejsou špatné, prostě se na to pěkně kouká. Téma sice není extra originální, ale to mi vlastně vůbec nevadilo. Pokud chcete příjemně prožít hodinu a půl, rozhodně se nebojte zvolit tento film. ()

meave 

všechny recenze uživatele

Príbeh mladého Cartera, ktorý vnáša miestami až starecký náhľad do problémov malomestskej rodinky, by možno nebol vôbec zlý, keby sa ho niekto nerozhodol nadabovať. Asi by stále ostal klišoidný a nie celkom uveriteľný, ale istotne by bol pozerateľný. Meg Ryan mám stále rada aj s jej neverbálnym prejavom a ani ostatní to až tak nezbabrali. Ale ten dabing... odradil ma aj od originálu. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Adama mám furt zafixovaného z "teen-dospělácké" pitomosti O.C., takže se mi do toho moc nechtělo, Kirsten sice umí hrát, ale zatím mi přijde taková... stejná - ve všem, v čem jsem jí zatím viděl, za to Meg nám trochu zestárla a už hraje maminky odrostlejších dívek, ale vypadá to, že jí to sedí víc, než romantické pohádky. Je to celé trochu přitažené za vlasy s takovým tím oči-otevírajícím poselstvím, ale ve výsledku oddychovka, která neurazí. ~~~ Kdybych se řídil jen oficiálním textem distributora, v životě bych se filmu ani nedotkl. Ještě, že na oficiální bláboly moc nedám. ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama