Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ctižádostivý spisovatel Carter Webb právě dostal kopačky od své lásky. Zničený se stěhuje na předměstí Michiganu, aby se staral o svou svéráznou nemocnou babičku. Touží napsat knihu, která by se stala bestsellerem.
Brzy po příjezdu se seznámí se Sarah Hardwickovou (Meg Ryan) a jejími dcerami Lucy a Paige. Mezi ním a okouzlující, bezprostřední Sarah začíná vznikat zvláštní vztah. Jenže o sblížení s Carterem usiluje i dcera Lucy. Jejich životy se vzájemně proplétají a Carter znamená pro ženy ve svém okolí víc, než by se zdálo… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

Pecival 

všechny recenze uživatele

Film trpící poněkuď nemalou mírou vyumělkovanosti a nevěrohodnosti. Naštěstí to zachraňují herci - ať už pořád hezká Meg Ryan, sympatický Adam Brody a nakonec i ta Kristen Stewart (možná by jí přecijen byla škoda, kdyby se tím stmíváním nadobro znemožnila). Možná je problémem filmu absence hlavní love-story a nebo také dosti nevěrohodné dialogy. A možná úplně něco jiného... ()

Looser 

všechny recenze uživatele

Snímek překvapil, docela i nalákal, ale nakonec skončil tak nějak nemastně neslaně. Možná to chtělo 5 minut navíc a dotahnout scénář. Takhle mi konec přišel trochu umělý. Jinak film jako celek funguje, Meg Ryan s přefouknutými rty je ok, akorát v něm možná Brody funguje až příliš jako psycholog, sexuolog atd., ale to je asi věc názoru :-). ()

Reklama

lioncel 

všechny recenze uživatele

pominu-li takové maličkosti jako naprosto skvělý soundtrack a mně nesmírně sympatické obsazení všech postav .. tak musím zdůraznit to nejdůležitější - samotný příběh .. vyprávění ze života, které mě vzalo pěkně za srdíčko – vezmu to jen ve zkratce .. díváme se : jaká je ten život vlastně nespravedlivá kur** - díváme se na to, jak je ten život vlastně krásný ... já tyhle příběhy prostě můžu, když tvůrcům uvěřím, jdu do kolen : trpím, směji se, jsem šťastný / nešťastný … ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Meg mi nějak sešla z očí a z mysli a přepadla mě chuť s tím něco udělat. Zestárla, holka jedna, ale s tím herecky uzrála. Dlouze by se dalo vykládat, jak byl ten film plný nejen lidských ale i filmových chorob, ale mně se chce říct krátce: byl svůj a zapůsobil na mě. Vzpomínala jsem i na sofistikovaně omšelou Meg a empatika Adama Brodyho ještě dlouho po tom, co dvd rekorder a všechno kolem usnulo. ()

Petaxis 

všechny recenze uživatele

Mám ráda Adama Brodyho a jsem ráda, že měl konečně šanci si někde zahrát nějakou větší roli. Od filmu jsem nic moc neočekávala, ale kupodivu mě to příjemně překvapilo. Film neurazí, nenudí, herecké výkony nejsou špatné, prostě se na to pěkně kouká. Téma sice není extra originální, ale to mi vlastně vůbec nevadilo. Pokud chcete příjemně prožít hodinu a půl, rozhodně se nebojte zvolit tento film. ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama