Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ctižádostivý spisovatel Carter Webb právě dostal kopačky od své lásky. Zničený se stěhuje na předměstí Michiganu, aby se staral o svou svéráznou nemocnou babičku. Touží napsat knihu, která by se stala bestsellerem.
Brzy po příjezdu se seznámí se Sarah Hardwickovou (Meg Ryan) a jejími dcerami Lucy a Paige. Mezi ním a okouzlující, bezprostřední Sarah začíná vznikat zvláštní vztah. Jenže o sblížení s Carterem usiluje i dcera Lucy. Jejich životy se vzájemně proplétají a Carter znamená pro ženy ve svém okolí víc, než by se zdálo… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Svým, jemným humorem úsměvný a hereckou kvalitou silný příběh dvou žen (matky a dcery), vzhlížících k životní síle respektive ciničnosti spisovatele porno scénářů v podání Adama Brodyho. Do rolí matky s dcerou dosaďtě, nádhernou Kristen Stewart s vyzrálou Meg Ryan, přidejte faktor tragédie, odečtěte citové vydírání a výjde vám tahle upřímná, milá a moc krásně natočená oddechovka. ()

wikus 

všechny recenze uživatele

Meg Ryan bola určite lákadlom, ktorému vďačím za to, že som film vôbec videla. A neľutujem. Vzťah teenagerky a matky chorej na rakovinu je príliš komplikovaný na to, aby sa dal filmovo vyjadriť. Kasdan sa o to pokúsil, navyše pridal nenásilne hrajúce Brodyho a do úlohy teenagerky zasadil Kristen. A čo vzniklo?Určite nie 5-hviezdičkový film,ale u mna si to aspoň tie 4 zaslúži. Romantické filmy nemusia byť predsa vždy iba o perfektnej láske, ktorá prekoná všetky prekážky a zaľúbenci môžu byť spolu.. ()

Reklama

chmíří 

všechny recenze uživatele

Slabší 4* hlavně za těch příjemně stravených 90min., je mi sympatické že si film nehraje na něco na co nemá, a k tomu aby byl příjemně koukatelný mu stačí výborné obsazení ( až překvapivě krásná Meg Ryan a samozřejmě Kristen Stewart, a ktomu pohodový Adam Brody) a živé dialogy doplněné životním příběhem. Nic víc nic mín...70% ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

pominu-li takové maličkosti jako naprosto skvělý soundtrack a mně nesmírně sympatické obsazení všech postav .. tak musím zdůraznit to nejdůležitější - samotný příběh .. vyprávění ze života, které mě vzalo pěkně za srdíčko – vezmu to jen ve zkratce .. díváme se : jaká je ten život vlastně nespravedlivá kur** - díváme se na to, jak je ten život vlastně krásný ... já tyhle příběhy prostě můžu, když tvůrcům uvěřím, jdu do kolen : trpím, směji se, jsem šťastný / nešťastný … ()

charlosina 

všechny recenze uživatele

Film, který se toho tolik snaží říct, ale vyznívá do prázdna... Pro mě velké zklamání. Očekávala jsem něco jiného, než "jen" těžkopádné dialogy a skřípající sentiment. Tvůrci nabídli příliš málo (a navíc plytkých) indicií k tomu, abych se mohla ponořit do děje či s některou z postav (byť jen na okamžik) soucítit. Škoda. Kristen Stewart mě na to nalákala, ale John Kasdan zklamal. ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama