Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ctižádostivý spisovatel Carter Webb právě dostal kopačky od své lásky. Zničený se stěhuje na předměstí Michiganu, aby se staral o svou svéráznou nemocnou babičku. Touží napsat knihu, která by se stala bestsellerem.
Brzy po příjezdu se seznámí se Sarah Hardwickovou (Meg Ryan) a jejími dcerami Lucy a Paige. Mezi ním a okouzlující, bezprostřední Sarah začíná vznikat zvláštní vztah. Jenže o sblížení s Carterem usiluje i dcera Lucy. Jejich životy se vzájemně proplétají a Carter znamená pro ženy ve svém okolí víc, než by se zdálo… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Sympatická a příjemná komedie bez výrazného klišé a přehrávání. Mladí herci pod taktovkou staré ligy v podobě stále hezké Meg Ryan. Adam Brody je prostě vtipálek po všech stranách a Kristen Steward roste do krásy. Na hodinky jsem se podíval pouze jedno, a to asi deset minut před koncem s přáním, aby to bylo ještě delší. Spokojenost! ()

Ak.žena 

všechny recenze uživatele

Geniální, naprosto geniální Adam Brody (srážka se stromem, mýval, starání se o babičku, brýle, hlas,... ), nevtíravý humor v celkem slušné míře, moje oblíbené téma formování osobnosti a taky příjemný sountrack. Tyhle čtyři složky (ale hlavně ta první, co si budeme povídat) = zasloužené čtyři *. Vždycky, když se v nějakém filmu sejdou herci, pro něž je některá z jejich dřívějších rolí typická, nemůžu se ubránit a sama pro sebe si vyprávím příběh, např.: Dave Rygalski odmítne Bellu Swann i její matku, Leopoldovu Kate, protože ta pravá je pro něj prostě Snow White... ()

Reklama

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Poctivy pribeh ze zivota (vic drama, nez romanticka komedie), ktery ma vsechno, co ma mit... je pravdivy, dojemny, nenuceny, ma inteligentni dialogy, emoce a oplyva skvelymi hereckymi vykony. Adam Brody coby roztomily romantik, ktery umi naslouchat a vzdycky vi, co rict, aby pomohl... pricemz to funguje obousmerne, coz je na zivote fajn. Meg (a jeji prifoukle rty) mi az tak nesedla, ale Kristen tenhle nedostatek vyvazila. Navic moc prijemna hudba... zkratka dobra prace! Btw., dabing je dost priserny, takze doporucuju original. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Adama mám furt zafixovaného z "teen-dospělácké" pitomosti O.C., takže se mi do toho moc nechtělo, Kirsten sice umí hrát, ale zatím mi přijde taková... stejná - ve všem, v čem jsem jí zatím viděl, za to Meg nám trochu zestárla a už hraje maminky odrostlejších dívek, ale vypadá to, že jí to sedí víc, než romantické pohádky. Je to celé trochu přitažené za vlasy s takovým tím oči-otevírajícím poselstvím, ale ve výsledku oddychovka, která neurazí. ~~~ Kdybych se řídil jen oficiálním textem distributora, v životě bych se filmu ani nedotkl. Ještě, že na oficiální bláboly moc nedám. ()

NICOX 

všechny recenze uživatele

Tenhle typ ukecaných filmů, jejichž děj by se vešel do jednoho 20minutovýho dílu seriálu, nemám ráda. Na území žen je výjimka. Má takovou pohodovou náladu, pomalu plyne, ale přitom sem se u toho vůbec nenudila a jen čekala co bude dál. Asi taky proto, že mi to prostě přišlo vhod a herecký obsazení bylo (pro mě) hodně příjemný (Brody, Stewart, Ryan), dávám 4*. 75 % ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama