Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ctižádostivý spisovatel Carter Webb právě dostal kopačky od své lásky. Zničený se stěhuje na předměstí Michiganu, aby se staral o svou svéráznou nemocnou babičku. Touží napsat knihu, která by se stala bestsellerem.
Brzy po příjezdu se seznámí se Sarah Hardwickovou (Meg Ryan) a jejími dcerami Lucy a Paige. Mezi ním a okouzlující, bezprostřední Sarah začíná vznikat zvláštní vztah. Jenže o sblížení s Carterem usiluje i dcera Lucy. Jejich životy se vzájemně proplétají a Carter znamená pro ženy ve svém okolí víc, než by se zdálo… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

Looser 

všechny recenze uživatele

Snímek překvapil, docela i nalákal, ale nakonec skončil tak nějak nemastně neslaně. Možná to chtělo 5 minut navíc a dotahnout scénář. Takhle mi konec přišel trochu umělý. Jinak film jako celek funguje, Meg Ryan s přefouknutými rty je ok, akorát v něm možná Brody funguje až příliš jako psycholog, sexuolog atd., ale to je asi věc názoru :-). ()

Aelita 

všechny recenze uživatele

Smrt nutí lidi žít. ___ Čtyři ženy, čtyři generace – holka, dívka, žena v zenitu a žena na pokraji smrti – ty, až na tu poslední, nacházejí v mladém sousedovi totéž – přítele, kterého by mohly milovat jako muže, nebo milovaného muže, který by byl přítelem. Přítel znamená, že s nimi sdílí emoční a životní záležitosti, poslouchá a povídá, je důvěryhodný. Přítel znamená empatie, přízeň, zájem a sympatie. Kupodivu ten soused přesně takovým mužem-přítelem je. Vzácnost. Muž, který se neztratil na území žen. Nejmladší z hrdinek svojí rozumovostí a informačním přehledem hodně připomíná mladší sestru dívky Charlie – hlavní postavy Hitchcockova filmu Shadow of a Doubt (http://www.csfd.cz/film/4394-ani-stin-podezreni/). ()

Reklama

Pecival 

všechny recenze uživatele

Film trpící poněkuď nemalou mírou vyumělkovanosti a nevěrohodnosti. Naštěstí to zachraňují herci - ať už pořád hezká Meg Ryan, sympatický Adam Brody a nakonec i ta Kristen Stewart (možná by jí přecijen byla škoda, kdyby se tím stmíváním nadobro znemožnila). Možná je problémem filmu absence hlavní love-story a nebo také dosti nevěrohodné dialogy. A možná úplně něco jiného... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Poměrně zvláštní film. Se zvláštním dějem, zvláštní atmosférou. Scénáristu soft porna Cartera odkopne přítelkyně, která ani neví proč, zhrzený mladík prchá na předměstí na duševní prázdniny do domu své babičky, kterou prakticky vůbec nezná. Začne tu tak velmi záhy vznikat zvláštní vztah mezi ním a sousedovic ženským arzenálem, zejména postarší Sarah a její dcerou Lucy. Protože Carter jednoduše neumí říct ne, dostává sebe i ženské osazenstvo do podivných situací, které nemají ve scénáři pořádnou oporu. Proto je výsledek místy hodně učesaný, hodně nedotažený, prostě tvůrci jakoby se snažili zavděčit všem – ženám, mužům, všech věkových kategorií. Přesto jsem si tuhle zvláštní, ale příjemnou jízdu užil, samozřejmě i díky ústřední herecké trojici (dokonce i ta Meg mi tu sedla).. ()

wikus 

všechny recenze uživatele

Meg Ryan bola určite lákadlom, ktorému vďačím za to, že som film vôbec videla. A neľutujem. Vzťah teenagerky a matky chorej na rakovinu je príliš komplikovaný na to, aby sa dal filmovo vyjadriť. Kasdan sa o to pokúsil, navyše pridal nenásilne hrajúce Brodyho a do úlohy teenagerky zasadil Kristen. A čo vzniklo?Určite nie 5-hviezdičkový film,ale u mna si to aspoň tie 4 zaslúži. Romantické filmy nemusia byť predsa vždy iba o perfektnej láske, ktorá prekoná všetky prekážky a zaľúbenci môžu byť spolu.. ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama