Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bubeník Marty, kytaristé Radek a Tom a zpěvák Luki sice mají zkušebnu v opuštěné kladenské vodárně, ale chybějí jim pořádné nástroje i peníze. Získají sice možnost předvést se vlivnému Djangovi, přehrávka však skončí fiaskem, když jim technika selže po prvních tónech. Jenže Radek byl právě vyhozen z tiskárny, Tom prodává kytky s přítelkyní Šárkou, Marty je sice synem starosty, myslí však pouze na holky, a tak je brzy z každého místa vyhozen. Stejně dopadne i Luki, jenž dostane padáka po maléru, který způsobil v domě milionáře Salingera. Napadne ho unést Salingerovi milovaného psa Johnyho a chtít za něj výkupné. Marty se dostane do Salingerova domu a uspí psa prášky, takže ho vystrašený milionář zaveze k veterináři, odkud ho mladíci ukradnou. Zavolají Salingerovi, domluví předání výkupného a další den mají v rukou kufřík s penězi. Jenže pak se vše zhatí. Kufřík i se Šárčiným autem exploduje a jen náhodou se nikomu nic nestane. Pes Salingerovi uteče a vrátí se k nim. A to je malér, protože boháč poslal drsného pobočníka Igora, aby zvíře našel a přivedl zpět. S pomocí kriminálníka Chřestýše vymyslí nový plán, ale než ho stačí realizovat, pes zemře. Teď už se zuřící Salinger nezastaví, dokud je nedostane. Podle Chřestýše zbývá jediná možnost - musí ho předejít a dostat do kriminálu. A tak se zrodí další plán. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (534)

prome odpad!

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem uvazoval jak tenhle film ohodnotit. Koukal jsem na to, a nedokoukal(a ani mi to nevadi), ve filmu se mi nelibilo nic, reziserovi se nepodarilo nic o co se pokousel a toci porad to same(film obsahuje sproste slova,holky,sex,alkohol atd), protoze na to ceske decka s radosti chodi do kina. Kotka nemusim, Madl ma urcite nejaky talent(ale zatim ho ani nejak moc neprojevil a tady urcite ne), Beran se po vynikajicich peliskach uz jen veze a Pisarika ani neznam. Je to film ktery by do kin ani nemeli poustet a mozna rovnou na dvd... ale jen mozna... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Milé, mladučké školáčky, poblaznené teenagerky a všetci nenároční, nekritickí, konzumní diváci zbystrite svoju pozornosť. Po tretí krát prichádza do kín osvedčené české coolové duo: Jirka Mádl a Vojtěch KoKotek. Už z nich boli "Snowborďáci", potom zasa "Rafťáci" a teraz spolu hrajú v modernej, gitarovej kapele. Je to však čím ďalej tým horšie. Scenár, kamera, herci, soundtrack, réžia... ide to od desiatich ku piatim. "Ro(c)k podvraťákú" je len vypočítavá, nechutná, komerčná návnada na otupelých divákov, ktorá sa snaží vytrieskať ešte nejaké peniaze zo spolupráce týchto dvoch mladých mamľasov. * ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Některé snímky jsou pevně spjaty s našimi životy bez ohledu na jejich věhlas, ocenění nebo uznání většiny. Měly zkrátka to štěstí, že přišly v tu správnou dobu a vzpomínky na jejich sledování jsou zahlceny výhradně pozitivními emocemi. V mém případě šlo o jistou partičku podvraťáků. Janák tentokrát zkusil zahrát i vážnější notu, přišel se stylovou kamerou, neskutečnou kadencí hlášek a přehlídkou ujetých charakterů. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Já jsem viděl ledacos, mimo jiné i Festival filmů otrlého diváka 2005 (opravdu). Ale takovouhle sračku si fakt nedokážu vybavit.... Na každém filmu by ale člověk měl najít alespoň dva klady. Zde tedy jsou - za prvé mě pobavili Hrušínský a Sloup (za to je *), za druhé jsem pyšný, že jsem to dokázal dokoukat. A teď zápory - debilní děj, idiotské postavy, rádoby drsné nevtipné dialogy, adorace kriminálního chování, které ale chybí Verhoevenovská nebo Tarantinovská nadsázka, a plejáda prkenných neherců od už známých Mázla s Kokotkem přes rodinu Jandů po prakticky kohokoli, kdo ve filmu je. Nechápu Nebřenského s Postráneckým, asi nebylo na složenky..... K tomu se přidává i product placement - ty firmy si budu pamatovat a nikdy (!!!) už si jejich výrobek/službu nekoupím (Bernard, Pepsi, Mironet, klub Lávka). Last but not least citace z filmu: "A kde mám jako kurva vole toho veterináře jako najít?" "Si vem kurva jako Zlatý stránky, ne pičovole." ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Poprvé mi to přišlo celkem hloupý, bylo to asi tím, že jsem děj příliš nevnímal. Podruhé se mi to zdálo ještě hloupější, ale zase na druhou stranu jsem se pobavil víc než poprvé. V duelu Kotek x Mádl u mě vždy vyhrával Jiří Mádl, který je velmi osobitý a má svůj styl. Naopak Kotka moc nemusím, hraje dle mého názoru hodně špatně a i ten jeho výraz mně už leze krkem. Zbytek party byl poskládán slušně a Postránecký v úloze zlého bohatého týpka zabodoval. Děj je sice hodně tupý, ale ve filmu se nám naskytne mnoho příležitostí pro zasmání nebo alespoň pousmání. :-) 45% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • Poté, co veterinář prohlédne Johna, dá si stetoskop okolo krku. O chvíli později máš však stetoskop opět v uších. (Skarface)
  • Šárka (Kristýna Nováková) na začátku filmu jezdí žlutým autem, které v průběhu filmu exploduje. Přesto však poté není schopna natankovat dodávku podvraťáků. (Apolskis)
  • Ve scéně, kdy Radek (Martin Písařík) vstává, hraje Evropa 2 Ranní show. Ta však začíná v 6 hodin, nikoliv v 5, kdy Radek vstal. (Skarface)

Související novinky

Stane se český Podfu(c)k (s)hitem?

Stane se český Podfu(c)k (s)hitem?

05.04.2006

Před několika dny, 23. března začal režisér Karel Janák točit svůj nový film Ro(c)k podvraťáků. Po veleúspěšných, ale veskrze spíše velice jednoduchých teeny komediích Snowboarďáci a Rafťáci by se… (více)

Reklama

Reklama