Reklama

Reklama

Saw 2

  • USA Saw II (více)
Trailer

Génius děsu rozjíždí druhé kolo hrůzostrašné hry s životem a smrtí. Zamkne do uzavřeného prostoru osm nešťastníků, jejichž úkolem je dostat se ven dřív, než se nadýchají nervového plynu a zemřou. Musejí však být ostražití - cesta ke svobodě je poseta smrtícími pastmi, které jim rafinovaný Jigsaw přichystal. Když je nalezena mrtvola s charakteristickými známkami Jigsawova vražedného rukopisu, nastává čas, aby se do hry zapojil i detektiv Matthews. Rozbíhá se pátrání po vrahovi, jehož brutalita volá po zákonné odplatě. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Diskuze

SidVicious

SidVicious (hodnocení, recenze)

Dvojka nesklamala ale od prvního dílu se změnila už to není tak skvělý film.Větším bodycountem ani ničím jiným se prvnímu dílu nevyrovná.

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

pkno

keď si videl všetky diely, ako sa môžeš takú jasnú vec pýtať? no asi si to sledoval so zatvorenými očami, alebo ti niekto z filmu vystrihol príslušnú scénku :-)

pkno

pkno (hodnocení, recenze)

aháááááá :D praveže si mi to vysvetlil a teraz tomu uz chápem :D

čiže Daniel bol celú tú dobu pri nich hore v tom trezore, či ? :D

na příspěvěk reagoval Žralok

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

pkno

SPOILER: Amanda ho tam řesunula. To co se děje v tom baráku se neodehrává paralelně s událostma ve skladišti s Jigsawem. To tak má jenom vypadat. V závěrečnym rozuzlení se ale ukáže že to celý byla past na detektiva Matthewse. A že ten záznam co sledujou byl pouze záznam a ne live přenos ;) Snad jsem to nenapsal moc zamotaně :D 

pkno

pkno (hodnocení, recenze)

Všetky diely saw som videl viackrát ale pozor SPOILER !  

 

 

v tomto diely nechapem ako sa mohol Daniel dostat z kupelne hore do toho trezoru ?

na příspěvěk reagoval Žralok, xhc

Hrabka

Hrabka (hodnocení, recenze)

prometheusll: Přesně tak, Jigsaw (skládačkový vrah), alespoň zpočátku... Podívej se na další díly a uvidíš. ;-)

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Pokračování tak kvalitní a originální jedničky se přehouplo bohužel o latku dolu a stal se z toho typickej americkej film ale pořád ta luxusní hudba k tomu je taky jeden z důvodů proč tuhle sérii mám tak hodně rád :-)

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Jo tááááák :-D tak to by mně nenapadlo ale splest se může každej :-)

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

kingkorn: kde máš obal trojky prosim tě? Já tam vidim jenom dvojky ale žádnou trojku.

Všivák

Všivák (hodnocení, recenze)

V tomhle filmu akorát všichni umíraj stářím a celou dobu na nás hrne lavinu amerikejch mouder, jak se má žít podle správných zákonů dobra s naprost příšernym koncem, ne, ne, ne, chci bejt zlej, chci bejt zlej a bezcharakterní a kašlu na tenhle odpad..

djmichal20

djmichal20 (hodnocení, recenze)

Táto dvojka sa mi vicej lubila než první díl. Ja sem temu dal ***** SAW2 jeden z najlepších hororov za rok 2005

dejvid

dejvid (hodnocení, recenze)

můj názor na tento film je velmi dobrý myslím si že je to supr nářez akorát by to mohlo býto něco delší 89 minut mohli vecpat o 10minut víc pak by to mohlo mít lepší hodnocení

Greberko

Greberko (hodnocení, recenze)

Tak akoze podla bol tento film zaujimavy hlavne ten koniec bol dost dobry a uz sa celkom aj tesim na 3 trojku , ktora uz ako tu vidim sa zacala alebo uz je spravena

 (hodnocení, recenze)

Este horsie ako jednotka, ani raz sa nikto nezlakne pri pozerani tohto filmu.Nezasluzi si ani privlastok thriller nie to este horor.Lutujem ze som stratil cas, ktory som mohol lepsie vyuzit. Nechapem ako to moze u niekoho mat uspech.Cim ide doba dalej tym vacsie prepadaky sa tocia a tym viac su ludia hlupi a slepi ked sa dokazu uspokojit s niecim takym.To aby sme si vsetky stare dobre filmy odkladali a spomynali na to ze sa niekedy take dobre filmy tocili.Lutujem ludi, ktori za to zaplatili.Este ze mame internet...Aby som nezabudol NUDA!

Příspěvek byl smazán administrátorem.

LeStAtKa

LeStAtKa (hodnocení, recenze)

yeah božínku to bylo tak super!!!!!!v kině byla naprosto sqvěle ponurá nálada!suprovej horůrek se suprovým Donniem Wahlbergem!!!!!!

elitedewd

elitedewd (hodnocení, recenze)

Cože? Jednička mě naprosto strhla a tak jsem už dlouhou dobu na dvojku slintal. Moje očekávání se naplnilo utěšujícím dojmem. Ačkoliv si s sebou dvojka nese typický prvek řady Kostka, potěšila mě. Režisér si vzal z části za inspiraci řadu Kostek, typicky, pár lidí s jedním velkým drsnákem, který nemá rád týmovou hru a jede jen sám na sebe. Další minus, utrpení veškerých filmůproč to těm policajtům trvá dycky tak dlouho? Jinak vskutku povedený příběh. Psychologické vydírání diváka aby si vážil života. Výborně vymyšlené pastičky a naprosto strhující závěr, který trochu naznačuje další pokračování. Podle mě film lepší závěr ani mít nemohl, ale to je věc názoru. Kvůli kostkové taktice ****, jinak 5!

Kolic.BoB

Kolic.BoB (hodnocení, recenze)

myslím, že více se udělat nedalo ... celý fiml pokulhává za jedničkou, ale jen proto, že jednička byla první, leč zavěrečný zvrat mi zase rozhodil sandál ... perfektní ... povedlo se!

mr.twister

mr.twister (hodnocení, recenze)

Film misty nechutne brutalni, jindy sem se nezabranil usmevu, ma spad a zaver je docela prekvapujici. Kdyz sem odchazel z kina musel sem o tom premyslet, ale pokud bych mel srovnavat s prvnim dilem, tak prece jen bych ho stavel o neco vys. Pro me z toho vyplyva slusnych 60% pro Saw II.

Matty

Matty (hodnocení, recenze)

Podobně nelogických konců jako u SAW 2 je mezi současnými filmy mnoho, ale u málokterých z nich vás debilita pointy tak bije do očí.

peteq

peteq (hodnocení, recenze)

1čka mě šokovala závěrem a svou zdánlivou jednoduchostí...2ka mě nijak nesklamala vydržel výborný střih,surový obraz,trochu víc krve a zase ten ohromný závěr...na5* už to není ale smekám...

Kienast

Kienast (hodnocení, recenze)

Mě se to líbilo víc než jednička,bylo to víc akčnější a ten konec sqělý

Kmeen

Kmeen (hodnocení, recenze)

Proti proudu nekvalitních hororových dvojek se statečně vydává toto pokračování amerického psychosnímku. Kdo se obával vysávání originality prvního dílu pro komerční úspěch druhého, nedočkal se - kdo očekával další chytrý nášup kvalitního děje obaleného v roušce "špinavého" násilí, ten bude potěšen. Druhé "pile" se podařilo vytáhnout z jedničky klíčové aspekty a vystavět na ní zcela originální příběh s nevymyslitelným závěrem, jenž zdobil i její předchůdkyni. Místo jedné místnosti mají hráči k dispozici hned celý dům, což otevírá prostor pro nové nápady a koření film hounted-house doplňky. Charaktery pokulhávají, jediný Tobin Bell je v roli Jingsawa perfektní. Jelikož je film provázen klasickou chronologickou vybíjenou charakterů, jen ztěží se lze s hráči ztotožnit a ti, jenž zůstávají nejdéle, si nezaslouží žádné preference. Je nám celkem jedno, kdo padne do léčky a kdo naopak přežije. Zloduch v podobě fitness-guye Xaviera se pak nepovedl ani v nejmenším. To však je jedna z mála much druhé hry o přežití. Ačkoli zřejmě nikdo nemůže přehlédnout inspiraci v Kostce, nápady nejsou vykradené a finále (hlavně pak tedy nesplněná zkouška detektiva Matthewse a deja-vu jedničkové umývárny) je zkrátka perfektní. Saw II jedničku nepředčí, v nevýhodné pozici druhého pokračování si však vede více než dobře a po odpuštění detailů se jedná o povedený a chytrý dirty snímek.

Hofmi

Hofmi (hodnocení, recenze)

No Saw2 nebyl tak dobry jako jednička ..ale když jsem ho viděl celej tak jsem dosel k nazoru že byl vymyšlenej do každého detailu..Jak jsem tady četl že víc lidi a více peněz neznamenají lepší pokračovani...nebo lepší film , ale zase když je tam trochu více krve takje to dobrý...a hlavně jakým způsobem to bylo vymyšleny ...že syn Policajta je zavřenej celou dobu s sejfu..a všechno je už video...a nastraženo na pollicajta...klobouk dolů...akorád by mě zajímalo jak by se cítil otec holky (Saw) kdyby ji ten magor...myslim toho svalnatýho ...kdyby ji nakonec zabil...a celý pokus by byl zmařen.....ale i tak hodně se mito líbilo...****

MistrFana

MistrFana (hodnocení, recenze)

Mě naopak stříkačky naprosto rozsekali... skvěle zachycený, jinak průměrně lepší film :))

marcoss

marcoss (hodnocení, recenze)

tak na zaciatok by sa dalo povedat,ze pokial ste nevideli jednotku,k dvojke ani nesadajte...Znova budete svedkami nevsednych sposobov zabijania,a aj ked sa v podstate cely pribeh odohrava v jednom dome dabujucom reality show,velmi dobre spravene a koniec je naozaj vyborny,aj kvoli nemu sa oplati vidiet jednotku...

 (hodnocení, recenze)

Prvni dil byl skvely, pokracovani skvele. Komu se libila jednicka at nevaha. Myslel jsem si, ze vim jak to dopadne, ale pak se to zmenilo a ja si rikal ahaa tak takhle to dopadne a pak to stejne dopadlo uplne jinak nez jsem si myslel, ze to dopadne. Proste super. Doporucuji milovnikum napeti a hororu.

r.u.z.a.

r.u.z.a. (hodnocení, recenze)

Pokud někdo tvrdí, že dvojka je slabej odvar jedničky, nesouhlasím s ním ! Dvojka se mi líbila víc než jednička a to je jen děj, v jedničce úplně nepochopitelný závěr, ale dvojka tam je převrat, který jen tak někdo nečeká, prostě ****

Stratos

Stratos (hodnocení, recenze)

Dvojka je sice o něco slabší než jednička, ale pořád se jedná, až na pár nelogičností, o dost brutální thriller. Třeba na scénu s jehlami dlouho nezapomenu.

Malibuck

Malibuck (hodnocení, recenze)

Opět velice dobrý příběh a člověk čekající na velkolepý zvrat, po zkušenosti z prvního dílu, nebude ani ve dvojce zklamán...plno, krve, napětí a smrtelných pastí I want play a game!!

 (hodnocení, recenze)

Dle mého názoru se málokteré pokračování povede jako tohle. Spíše bych řekl, že mě druhý díl zaujal o něco více než jednička. Napětí a děj od začátku do konce, navíc se zajímavým rozluštěním célého filmu. Závěrem musím říci, že jak jednička, tak dvojka patří k nadprůměrným filmovým výtvorům.

 (hodnocení, recenze)

Tak podle me dvojka je o mnoho lepsi jak jednicka, jednicce nic nevytykam je to skvelej film ale dvojka se mi libila mnohem vic. Sice mi obqa dva dily vzdalene pripominaji kostky ale napad se mi vice libil u saw 1 a i saw 2. Proto hodnotim nejvice hvezdickama.

N3ck

N3ck (hodnocení, recenze)

Jednička se mi určitě líbila víc.. Tady je tak zkurvene zamotanej dej ze me to az nebavilo, a hlavně je nedokončenej.. jestli to takhle bude pokračovat tak z toho bude asi seriál... nemám ten film rád.. zklamal mě.

 (hodnocení, recenze)

No jo no jo jako kdy se potkaj snilci s papirem vsechno tady hybe dejem jo 100 b

Jakub B.

Jakub B. (hodnocení, recenze)

Neviem čo každý dáva dobre hodnotenie. 1* je za Dinu Mayer a 2* je že je to pokračovanie. Pribeh slabý "ve mi" herecké výkony oproti GENIALNEJ jednotke pôsobi trápne. Americký režisér vezme dobry film od azijského režiséra. No ale musím prizna že som sa dobre ZASMIAL.

Související novinky

Příští rok dorazí jedenácté Saw

Příští rok dorazí jedenácté Saw

12.12.2023

Studio Lionsgate na nic nečekalo. Desáté Saw se sotva ohřálo v kinech a už na sociálních sítích vyskakuje informace o tom, že jedenáctý přírůstek do této série dorazí již příští rok, a to konkrétně… (více)

Leprechaun se možná vrátí

Leprechaun se možná vrátí

15.08.2008

Všechny hororové ikony jsou už rozebrané a buď už jsou jejich remaky na světě, nebo se velmi brzy objeví. Hollywood je však stále línější a línější vymýšlet něco nového, takže přišla řada i na ty… (více)

Co se kde šustne

Co se kde šustne

21.02.2007

Ghost Rider láme v USA rekordy. Byl uveden v 3619 kinech a za pouhé 4 dny již stihl vydělat 51,5 miliónů dolarů. Tím hravě překonal dosavadní rekord v nejvyšším výdělku za sváteční víkend, který… (více)

Hračky bývají plačky...

Hračky bývají plačky...

06.06.2006

...říkávaly nám babičky, když jsme něco přeháněli. Společnost Lionsgate asi nemá babičku. Málokterý jiný filmový žánr v Americe dává často vzniknout řadě pokračování, prequelů, sequelů, remaků a… (více)

Reklama

Reklama