Reklama

Reklama

Rubber's Lover

Japonsko, 1996, 91 min

Obsahy(1)

Skupina vědců provádí tajné pokusy na lidech z ulice. Používáním drog ovlivňujících činnost mozku vystavují své "pacienty" hrůznému vědeckému mučení, které však často končí brutální smrtí. Dva vědci se nakonec rozhodnou aplikovat své pokusy i na svého kolegu. (Terva)

Recenze (25)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Divný film, že ? Veľa komentujúcich spomína TETSUA. A myslí, že je to očividné. Atmosféra, výprava atď, všetko ako keby bolo z TETSUA vyrvaté a narvaté tu. Už samotný spomínaný film nebol pre mňa ktovieako kultovou záležitosťou ( išlo skôr o ´´divnosť´´ ktorú treba vidieť ). Podobne je to aj pri tomto snímku. A prosím, vie my niekto vysvetliť, prečo japončíci tak strašne revú ( lenže oni to robia aj v romantickom filme )? ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Parádní, kontrastní, černobílý, cyber, analog vizuál. Fajn atmoška. Ale prostě to působí, že polovinu minutáže tam japka hystericky řvou a pitvoří se do kamery. Geniální sekvence se střídají s rozpačitým, vatoidním přešlapováním na místě a ve výsledku jsem byl vlastně spíše rád, že už je konec.. Holt, ne každý japonec, s kreativním bordelem v hlavě, je automaticky novej Tsukamoto.... Ale furt lepší než Pinocchio ()

Reklama

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Vidno, že je film značne inšpirovaný Tetsuom, na ktorý sa v mnohých veciach aj podobá, ale bohužiaľ nedosahuje jeho kvality. Zlé je hlavne to vykecávanie, ktorého je tu zo začiatku dosť a v Tetsuovi prakticky nebolo. Nie je tu ani taký dobrý hudobný (zvukový) doprovod a ani výjavy nie sú tak choré a uletené ako v Tetsuovi...aspoň väčšina. Možno je to aj tým, že je tu dosť veľa hercov a celé to tvorí zvláštny príbeh. Samozrejme kultovú stroboskopovú scénu už ani spomínať nebudem. Ale aj tak, film má vysokú kvalitu, super čiernobiele spracovanie a ja som sa zo stopáže 90 minút nudil minimálne. ()

rykardo 

všechny recenze uživatele

Nebudu to dlouho natahovat a tento snímek doporučim všem těm, kteří si po shlédnutí Tsukamotova TETSUA řekli, že by bylo docela fajn, dočkat se někdy v budoucnu volného pokračování, avšak TETSUO 2 - BODY HAMMER jejich očekávání zdaleka nenaplnilo... Zkrátka a dobře další lahůdkovej, do black & white hozenej, kyberdelickopsychedelickej trip z Nipponu !!! ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Většina filmu se odehrává v továrně ukrývající výzkumnou laboratoř ve které několik šílených vědců dělá šílené pokusy na neméně šílených lidech, ovšem jen do chvíle kdy se jim jeden experiment vymkne z rukou a pak si vězni a věznitelé takříkajíc vymění místa. Bavilo mě to - film rozhodně nezapře podobnost se skvělým Tetsuem, byť na rozdíl od něj je to víc "normální film" než industriální peklo s minimem děje. Jeho atmosféra je přitom parádní a i přes minimální rozpočet se mi velmi líbila i vizuální stránka.. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama