Reklama

Reklama

Základní instinkt 2

  • USA Basic Instinct 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Spisovatelka Catherine Tramellová (S. Stone) má opět problémy se zákonem. Scotland Yard určil psychiatra, aby ji vyšetřil. Stejně tak, jako dříve Nick Curran, je doktor Galss C.Tramellovou okouzlen a vlákán do svůdné pasti. Samotná režie filmu byla svěřena do rukou Michaela Caton-Jonese, který má za sebou filmy s Robertem De Nirem (Hodina pravdy), Brucem Willisem (Šakal) a Liamem Neesonem (Rob Roy). Po několika letech od uvedení kultovního Základního instinktu navázala Sharon na postavu nebezpečné spisovatelky svým opravdu jedinečným způsobem. Podle její slov, půjde v tomto filmu konečně o to pravé ořechové. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (285)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Oni si asi mysleli, že když nechají Sharon vypouštět z pusy hlášky typu "zapíchat si" či "dělal mi to v autě", bude to sexy. Ale není! Sexy není hlavně dementní děj, potácející se od ničeho nikam a neschopný zvolit si tu správnou polohu. Opravdu a vážně, nebýt těch tří erotických scén v celkové délce cca 1,5 minuty, nestálo by to za řeč. A ty byly ještě v USA vystříhány! Američtí (cenzoři ne, Bůh chraň!) lidé, kteří "doporučují nepustit určité scény do filmů", většinou týkající se nebezpečného násilí či nemravného sexu, se opět vytáhli. Bravo! Jo a mě Sharon přišla pěkná. I když bude asi úplně blbá. Všechny košíky do fronty!!! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je skoro utrpení sledovat. Sharon Stone už je spíš karikaturou svojí postavy z prvního filmu a proti sobě nemá nikoho, kdo by stál za zmínku. Problém je ten, že se scénář snaží být v podstatě anglickou kopií předchozího filmu, ale s tím, že ani scénář a ani režie nemají správný tah na bránu a nedokážou vzbudit napětí. O tom, že by to bylo erotické, se pak opravdu mluvit nedá. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Snaha vytřískat ještě něco z ,,jedničky" je zde zjevná. Ačkoliv Sharon tu ještě stále vypadá dobře a hrábě by jste o ní neopřeli (i když asi vyzážisté si mákli) děj je jen řídkým výluhem a zoufalstvím. Veškerá originalita je pryč. Sharon tu už navíc nohu přes nohu nepřehazuje a i když během filmu řekne,,vošukej mě" nemá to už ten šmak co byl v předchůdci. A možná právě proto. * * ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Že tenhle film bude blbost, bylo jasné dřív, než padla jeho první klapka. Leda by tvůrci dokázali něčím překvapit. Povedlo se jim to? Svým způsobem ano. Scénář je totiž ještě o poznání pitomější, než jsem čekal. Zatímco první díl byl erotický thriller, dvojka je spíš vulgární nuda. Smyslnost dlaždičským slovníkem nenahradíš a bez scénáře, který má hlavu a patu, napětí nevybuduješ. Ale mohlo to dopadnout ještě hůř... ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

To, co učinilo Základní instinkt nesmrtelným, nenajdete. Nastoupila čirá blbost. Jejím zdatným reprezentantem byl psychiatr, který měl okamžitě mozek v rozkroku (ačkoli by i sexuálně vyhladovělej metař odhalil manipulaci a vzal údy na ramena) a nebyl jediným, kdo se choval jak tetřev, i festovní dialogy ("Máte alibi? Jo, přítelkyni jsem bral celou noc zezadu. Zezadu? To jste na tom líp než já .... "). Bohužel, v kině občas vypadl zvuk nikoli obraz, takže titulky i "charisma" hlavního hrdiny rovnající se přitažlivosti zanícené bradavice jsem odsledovala až do konce. To, že jsem se i při erotických scénách těšila, že si v přilehlém pubu dám špenátovou palačinku za statečnost jen dokladuje, jak byl tenhle "výcak" rajcovní. Tak za co teda ta jedna hvězdička? Jo, za tu palačinku. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (14)

  • Ve filmu se objevila i slavná londýnská budova 30 St Mary Axe, známá také jako "Gherkin", v překladu "okurka". (Cucina_Rc)
  • 14 let očekávaný sequel producenti „ošetřili“ sumou 70 mil. dolarů, což však na diváky nezaúčinkovalo. Během úvodního víkendu (31.3. – 2.4.) vydělal jen 3,2 milionu. Stačilo to jen na desátou příčku a po dvou týdnech měl na kontě jen 5,2 milionu. (imro)
  • Auto, kterým ve filmu Catherine Tramell jezdí, je Spyker C8 Laviolette. (HellFire)

Reklama

Reklama