Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jako žák základní školy měl John Farley nadváhu a byl pravidelným terčem posměchu a šikany svého tělocvikáře, pana Woodcocka. O třináct let později z něj je štíhlý muž, který právě s úspěchem vydal knihu o hubnutí. Proto ho pozve starosta jeho rodného města, aby mu předal symbolický klíč od města jako poctu. S hrůzou však zjišťuje, že se jeho ovdovělá matka Beverly hodlá znovu provdat - za toho sadistu Woodcocka! John se jí snaží vysvětlit, že ho tělocvikář v mládí šikanoval a že je to zlý člověk. Matka nad tím jen mávne rukou. To už je na něj moc a vymýšlí plán, jak se Woodcocka zbavit. Odmítá přijmout fakt, že s člověkem, který mu zničil celé dětství, by mohl trávit rodinné Vánoce. Nezbývá mu než napnout všechny síly, aby ji od tak neuváženého kroku odradil a vyrovnal si s učitelem své vlastní účty... (TV Nova)

(více)

Recenze (229)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $22miliónovTržby USA $25,799,486Tržby Celosvetovo $33,621,851Tržby za predaj DVD v USA $11,177,412 //počet predaných kusov 598,476║ Dalo sa, celkom znesiteľný Seann William Scott, fajn Billy Bob Thornton, aj keď tu zábavnosť nemá veľkú tendenciu, miestami to slušne pobavilo, nebolo to ani nijak zvlášť otravné, taký čistý priemer. /50%/ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Pro mě fakt vtipná komedie se zabijáckym Billy Bob Thortonem. Jeho hodiny tělocviku mě fakt dostávaly, ale líbily se mi i vtipy mimo tělocvičnu. Velkej podíl na tom maj i ostatní herci. Sean William Scott je tu za slušňáka, ale byl mi sympatickej a Ethan Suplee prostě hrál Randyho z Earla a to mu jde nejlíp. Akorát ta blonďatá manažerka (nebo co to bylo) byla trapná. Moralita na závěr mi fakt nevadila, protože takhle to prostě v těchhle komediích chodí a prostě jsem se fakt zasmál. Nic víc, nic míň. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Theodore Shapiro: Elephant Walk Volare Sketches (20 Something Life) Treading Water Daeya Theme from A Summer Place Lady Here She Comes Sounds Who Do You Love March Bad Moon Rising Here It Goes Again ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak nevim no, Thorntonovi tyhle komedie jdou a v tyhle je opet brutalni, jak vsechny buzeruje, ale mel uz by natocit neco poradnyho. Jinak pribeh je ze zacatku slibnej, ale bohuzel jeho naslednej vyvoj je uz dost kokotskej a naka slusne vtipna scena je jen misty. Taky nechapu, co v takovyhle uchylarne dela Susan Sarandon. Zato Ethan Suplee sem zapad paradne a vsechny sceny s nim jsou brutalni. Celkove to je prumerna komedie, ktera mela na vic. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Prvních 20 minut, a to ještě pouze v přítomnosti Thorntona, je to zábava. Zbytek filmu sral pan Gillespie totálně mimo mísu. Nezajímavé, nudné, hloupé, klišovité, neatraktivní, nevtipné. Thornton má charisma, ale i to po čase pohřbila dokonalá tvůrčí neschopnost. Scott nezahrál nic. Slabomyslné a rádoby emočně citlivé finálové pasáže podtrhly a sečetly dříve nabité dojmy a tak jsem s tímhle suchým a pitomoučkým ubožátkem hotov coby dup. Dávám dvě hvězdičky (a to jen kvůli šikanujícímu tělocvikáři), obě ale mají značně olámané cípy. Hej, dej si deset...31 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Oatesi, tvé sípání slyším až sem. Trestné kolo, ono tě to pustí." Pan Woodcock, s kamenným výrazem v obličeji, vždy rád mučil otylé či jinak hendikepované studenty a já jsem si jist, že kdybych měl učitele s takovým zájmem o mou tělesnou připravenost, tak by mne reprezentační dres jistě neminul. Navíc mám podezření, že zdejší nízké hodnocení spíše než o podprůměrnosti tohoto snímku vypovídá něco o tom, že zdejší osazenstvo nikdy v tělocvičně nepatřilo k mistrům skoku přes vyděšeného koně nadél. Kdo však má rád ve zdravém těle zdravý vzduch, ten by si tuto podařenou komedii neměl nechat ujít. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie na kterou se dá dívat, docela pobaví a zabaví. Nijak zvlášť originální myšlenka, ale hezky zvládnutá. Malinko podobné filmu Maminčin mazánek s Jonem Hederem, ovšem vyvedenější. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Mě teda narozdíl od většiny ostatních Mr. Dřevopinďour rozesmál každou chvíli. Billy Bob Thornton ani nepotřebuje komentář. Ten se pro role podobnejch sviňáků snad narodil. Z ostatních herců mě pak dost pobavil ještě Ethan Suplee. Jeho role nebyla moc velká, ale pokaždý, když se objevil na scéně, tak to stálo za to. Příběh je sice dost předvídatelnej a happy end trochu násilně naroubovanej, ale já jsem se u filmu pobavil. A jestli se vám to nelíbilo, tak si dejte 10 kliků. ()

Arx 

všechny recenze uživatele

První film v kterém mi Stifler nevadil a nechoval jako prase z Prciček. Billy Bob Thorton rovněž velmi dobrý. Co naplat když se ale režie ujme naprosto nezkušený režisér a spolu s průmerným scénářem se postupně stává z filmu jedna velká nuda. Přitom první třetina filmu mě opravdu bavila. Škoda. 40% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řek, tak nic moc, sice začátek je fakt slibnej a Billy Bob Thornton jako pan Dřevěnýpéro vypadá fakt vostře a předvádí ukázkovou šikanu, ale jakmile se děj přesune o několik let dopředu, tak už to je jen sled více či méně usměvných naschválů Thorntotna se Scottem a když se to konečně pořádně na konci rozjede a začne se tam i solidně rubat, tak to skončí. Škoda, mělo to určitě navíc ()

choze 

všechny recenze uživatele

O třídu slabší než nijak oslnivá ŠKOLA SVÁDĚNÍ ze stejného ranku. Opět nosný námět zabitý odfláknutým scénářem s minimem vtipů a s krajně rozpačitým a neuspokojivým koncem. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Mr. Woodcock (vzhledem k sexuálním dovednostem nomen omen) je tělocvikář, pod jehož vedením pochopíte, že astma je jen stav mysli. Jeho slova jsou bičem, teplákovka uniformou, hrazda mučícím nástrojem, míč gumovým projektilem. Mírně sadistická kombinace Mike Keenana a Josefa Mengeleho odhaluje skryté rezervy žáků, kteří pak své ponížení (pravda jen někteří) přetransformují na motivaci. A teď ke všemu na Stiflerově mámě procvičuje své staré kyčle.. Bezesporu hovadina, ale v pláštíku nonšalantního cynismu. Sípavý dvouhvězdičkáři nechť si dají trestné kolo, ono je to pustí.. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Myslím, že hneď od začiatku aj Thornton vedel, že týmto filmom veľa nezarobí a tak sa aj celý dobu tváril. Znechutene a kyslo. A tak som sa potom celú dobu tváril aj ja. Keď vedel zahrať úchylného Santa Clausa, určite by zvládol aj zlovestného telocvikára. Ale keď sa nechce, tak sa nechce a pritom mohol mať film celkom slušné ambície. Pár vtipných momentov mal na svedomí hyperaktívny William Scott a jeho asistentka a ani Susan Sarandon nepomohla k úspechu. Zachraňovala to najlepšia scéna s prevráteným nemocničným lehátkom. Inak nič moc. 40%. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Kdekdo si pamatuje nějakého nenáviděného tělocvikáře. Námět komedie Mr. Woodcock proto rozhodně není špatný, ba naopak, jenže trestuhodně nevyužívá naplno svůj potenciál. Mohla to být komedie roku, za kterou by se nemusel stydět ani velký Billy Bob Thornton (u kterého zamrzí rozmělňování talentu u podobných záležitostí). Tvůrci nabízejí dvě poměrně odlišné poloviny (první relativně vtipná, druhá už trochu otravná, marně hledajíc záchytné body). Přesto příjemná neurážlivá oddychovka s výborným Thorntonem a překvapivě neúčinným (nevtipným) Scottem. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Súhlasím s väčšinou - začiatok sľubný, ostatok už nuda. Od polovice mi boli ľahostajné ako postavy, tak aj vývoj deja. Nie je to úplná tragédia, ale ani sa niet z čoho tešiť. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch lepších komedií. Tahle komedie je postavená hlavně na postavě pana Woodcocka, který se s dětmi při výuce tělocviku nemazlí. A to je základ celé komedie. Jak to totiž může dopadnout, když o 30 let později zjistí jeden z bývalých Woodcockových studentů, který na něj nemá zrovna příjemné vzpomínky, že Woodcock chodí s jeho matkou? To se řeší po celou dobu filmu. Jsou zde k vidění zajímavé i méně zajímavé vtípky, přičemž některé jsou doslova geniální, ale jiné jen trapné. Přesto řadím tuto komedii do lehkého nadprůměru, protože jsem se u ní docela dost nasmál. Billy Bob Thornton se snažil a docela mu ta role pana tělocvikáře sedla. Sean William Scott už mi do tohoto filmu zase tak moc nezapadal, ale ani ten film nijak výrazně nezkazil, zahrál to asi nejlépe, jak mohl. A Susan Sarandon je jen ta postava v pozadí, která zde nemá mnoho prostoru, ale i ona se s tím poprala relativně dobře. Dějově to byl zajímavý film, který mne zaujal, a kde se opravdu celou dobu něco dělo. Takže je to za tři hvězdičky, procentuálně vyjádřeno bych dal 60%. Ale na odreagování je to perfektní snímek. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak vcelku to byla docela prima komedie, i když z námětu a obsazení se dalo udělat víc. Zvláště z toho obsazení. Sean William Scott je tady celkem snesitelnej, ale Thornton už mě v té samé poloze od Bad Santy docela štve. Jasně, v Santovi to bylo bezva, ale časem se to omrzí a tady už je to chvilkama trapné. No a ani Susan Sarandon se sem moc nehodila. Několik vtipných scének tu ale je, příjemně to uteče a nebejt toho Thorntona a klasickýho morálního poselství na závěr, mohlo to být ještě víc fajn.50% ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Pokud vám při hodinách tělocviku nestahávali kraťasy ke kolenům, asi se moc nenasmějete. Pokud patříte mezi ten typ lidí, kteří rádi zavzpomínají na tenhle typ teroru (za každý sprostý slovo 40 kliků) budete spokojeni. I když přiznávám, že i mě padala hlava únavou. A to jsem v obou kategoriích... ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Dějově dost slabé a místy až moc ujeté, každopádně některý momenty jsou povedený a "Stifmaister" tomu hodně přidává. 60% ()

Reklama

Reklama