Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva zloději se vloupají do vily v Beverly Hills, kde hledají trezor. Místo něj najdou v tajné místnosti muže zmučeného k nepoznání. Snaží se mu pomoci, ale místo toho se dostanou do spárů sadistického šílence, který si je bere jako své další oběti a zkouší na nich své brutální velmi rafinované, mučící metody. Film navazuje na tradici takových hitů jako Hostel nebo Saw, kde platí "zemřít je snadné… zůstat naživu jsou strašná muka". (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (60)

HArna odpad!

všechny recenze uživatele

HODNĚ ŠPANTÝ. Je tam sice zřejmá reklama na sérii SAW, ale tohle je fakt moc blbý. Pointa mě uniká, hlavní záporák je trapnej, navíc když se člověk koukne na ten ubohej příběh, tak mu nezbývá nic jiného, než tomu dát ODPAD. ()

Zmrv 

všechny recenze uživatele

Námět není nic objevného, ale to v tomto žánru není mínus, většinou přímo naopak. Celé to ale nehorázně sráží nízkorozpočtovost. Kamera místy, pravděpodobně neúmyslně, připomíná found footage, a herecké výkony mi celou dobu evokovaly německé seriály. Spousta logických nesmyslů a neustálé štěstí hlavního hrdiny jenom přidávají rozporuplnosti. To však nic nemění na tom, že si pořád radši pustím tohle než se koukat na většinu televizního programu. 45% (Z toho tak 10% za to, že se nekonal Happy end) ()

Matros 

všechny recenze uživatele

Amatérsky rychle spíchnutá záležitost, která se chtěla aspoň trochu svést na vlně úspěchu Saw. Musel bych vytknout opravdu spoustu věcí od nehereckých výkonů až po debilní chování postav, ale spíše zmíním, že je tu jeden zajímavý zvrat a jedna velice nechutná scéna. Celkem slabá osamocená hvězdička na konto filmu, který klidně ani nemusel vzniknout. ()

wampire23 

všechny recenze uživatele

Hm. Myslím, že tvorca tohto filmu je veľkým fanúšikom Hostelu a chcel si natočiť svoje vlastné domáce video na túto tému. Lenže nejakým nedopatrením sa tento ,,skvost" dostal do požičovní a spôsobuje rovnaké potešenie ako spomínaný snímok. Scenár napísaný na kolene v deň natáčania po pol litry vodky, s hercami, ktorých zrejme odchytili na mieste nakrúcania s nulovým rozpočtom. Vôbec sa nečudujem ľuďom, ktorý to vypli po pár minútach a sám sa čudujem, ako som to mohol dopozerať do konca (holt niekedy si musíme kalich horkosti vypiť do dna:D). Koho bavia domáce videá v štýle ,,Natočto", ten bude určite spokojný. Ostatných odradím od sledovania, pretože toto je pre fajnšmekrov z rád fajnšmekrov. Ja osobne dávam jednu hviezdičku za super absurdnú a iracionálnu scénu s večerou a vianočným stromčekom. ()

ujec odpad!

všechny recenze uživatele

Keby bolo ešte nižšie hodnotenie - tak ho má. Absolútna kravina. Takmer všetko bolo dopredu jasné. ()

Socom odpad!

všechny recenze uživatele

To má byť nevydarená paródia na SAW? Nulový príbeh, nulové herecké obsadenie. Tento film ma vôbec nezaujal bola to pre mňa strata času. ()

dawe787 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát odpad, ale za ten začátek, který Vás naláká a pak z toho vyjde neuvěřitelná sračka, musím dát jednu hvězdičku. Zkrátka mě nachytali. Nečekal jsem takovou kvalitu a promyšlenost každého detailu jako u Saw, ale přece jen si mohli dát více záležet. A co ty představy našeho hrdiny v uvozovkách??? To se někdo vážně vyžíval zcela zbytečně na žraní kamaráda deteilně zabrané, ale proč? Souvislost? To šlo tvůrcům na jedničku! Každý normální člověk, který by byl v podobné situaci a dostal se z pout, by si nepíchl znovu injekci morfia, kvůli polomrtvé ženské, kterou ani nezná a stejně bylo jasné, že je pak umučí k smrti oba. Škoda, začátek vypadal nadějně. ()

mala_kea odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi nízkorozpočtové céčko, které se topí ve vlastních sračkách.Kamera otřesná, herecký výkony k pozabíjení a zápletka takka nulová. Možná se pan Mckinlay snažil tento výplod fantazie obohatit začáteční "vykrádačkou". To se mi jakštakš povedlo, ale nemůžu se koukat pořád dokola na počátečních pár minut. Rozhodně nedoporučuju. ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Celkem odpadová záležitost, která si u mne vysloužila hvězdičku za jeden překvapivý moment, a za jeden netradiční způsob vraždy. ()

fililipekk 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu za to že jsem se na film hodně těšil. Umíral jsem u toho strachy, ale strachy že to nedokážu dokoukat do konce. Na neštěstí se mi to povedlo a hrdě jsem se plácal po rameni. Horor všeho druhu to je moje, ale Gag??? S jistotou mohu prohlásit, že už to nikdy nechci vidět, to si radši otevřu tepnu na krku. DVDčko mohu používat jako tácek pod kafe. ()

LabySo69 odpad!

všechny recenze uživatele

Ani nechci vědět jak moc levný to bylo. Mám rád béčkové horory, ale na tohle se vážně koukat nedá... Jedna hrozně velká debilita. ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se na to podíval po druhý a dvě hvězdy jsou opravdu v normě.Není zde nic,co by mě zaujalo k mé opravdové spokojenosti.Ano,je to nízkorozpočtový exploid,ale odfláknutý a to je škoda. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Trošku primitivní děj, ale s brut scénami (občas). Zbytečně natažený konec, ale zajímavý. Jen škoda "nelogičností" v závěru pokud se to dá "závěrem" nazvat. +++++++jj, souhlas s mým předchozím komentářem. ()

Reklama

Reklama