Reklama

Reklama

Rodina Nessových

(seriál)
  • Česko Rodina Nessova (více)
všechny plakáty
Animovaný / Rodinný
Velká Británie, (1984–1985), 2 h 5 min (Minutáž: 5 min)

Epizody(25)

Malí sourozenci Matěj a Pavlínka se jednoho dne seznámí s rodinou příšerek, které žijí v Lochneském jezeře. Početná rodina Nessů není nakonec vůbec tak příšerná, jak se ze začátku zdálo a děti s nimi zažívají spoustu dobrodružství. Nejdůležitější věcí ale je, udržet přátelství s touto neobvyklou rodinou v tajnosti. Kdyby totiž dospěláci zjistili, že v jejich jezeře žijí tyto strašidelné bytosti, nastalo by ve Skotsku velké pozdvižení! Jestli se Matějovi a Pavlínce podaří všechno utajit, zjistíte, když se na jejich dobrodružné kousky podíváte spolu s námi. Příjemnou zábavu a legraci! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Jeden z dalších Magioňáckých a Vegáckých kultů, poté jsem to snad ještě viděl jako Večerníček (co se mě podařilo zjistit, tak o 13. epizodách). Seriálek byl o příšerkách z Lochnesského jezera a dvou malých dětech Matějovi a Pavlínce kteří se s nimi kamarádí. Seriál jsem od takového roku 1989 nikde jinde neviděl, až teď před pár dny se mě podařilo sehnat pár jednotlivých dílů a k mému potěšení jsem byl bohužel mírně zklamán. Už to není žádný Stanislav Hložek, který nazpíval titulní písničku (teď bohužel i upravenou), i ta nostalgie a skvělá atmosféra dětských let je nenávratně pryč, výtečný původní Vladykův,¸Nárožného, Dvořákův a Štáchové dabing na který jsem byly tak zvyklý tu byl nahrazen jedním nějakým dětským hlasem. No nic, alespoň že ty jednotlivé epizody snad zůstaly, některé jsou tu snad i nové. Jako vzpomínka na dětství, i když už ne v původní podobě, avšak oproti dnešním slátaninkám stále příjemná a svěží. Takže za 4*. ddt: Moving Culture čtvrtek 19.06.2008 údajně pův. dab. i prvních 7 epizod sedí. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Dlouhá léta přežívala v povědoví jen Hložkem nazpívaná znělka (Písničky z Rosy 1-3...) a když se seriál vrátil se starým dabingem, potvrdilo se, že Nessovic byli oblíbení tak říkajíc právem. Mates a Pavla mi nikoli náhodou asociují Seka a Zulu. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Kdybys prošel všechny Zoo, došel až na světa kraj, všude vybereš si zvíře jaké chceš. Zamává ti z klece šimpanz, papoušek či hranostaj, jenom Nesse v žádné Zoo nenajdeš. Zejména na toho mávajícího hranostaje bych si vzala první řadu. Není nad to děti vytříbenému humoru hrdého Albionu učit na takovémhle skvostu. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Jééj, len nedávno som na tento večerníček spomínala :-) Milé, po čase už trochu na jedno kopyto, ale dôležité je, že si ho ešte pamätám - aj to o niečom svedčí. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Lochnesská příšera a spouta dobrodružství se sourozenci Matějem a Pavlínkou. Docela pěkný animovaný seriál, ale nepřirostl mi nějak k srdci. / Viděné epizody *25.dílů / Zhlédnuté vše ( Hodnocení: 6/10 ) ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

tu úvodní melodii jsem, vždy dlouho nemohl dostat z hlavy :o) parádní animovaný večerníček dvou děcek s roztomilou lochnesskou rodinkou.... jeden z mých nejoblíbenějších večerníčků v mládí. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Ja odpadnem!! Ja som na túto rozprávku aj zabudla ale hneď ako som uvidela obrázok vedela som o čo ide a to bolo niečo grandiózne keď som bola malá. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

DVD PREMIÉRA: Príloha denníka NOVÝ ČAS = 5.12.2007 - bohužiaľ s novým načisto príšerným dabingom bez pôvodnej úvodnej pesničky. HANBA ! (3.12.2007) ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

úchylně zábavný seriál o početné rodině Nessových.. chytlavou úvodní piseň jsem dlouho nemohl dostat z hlavy :D ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pre detského diváka určite vydarená a vtipná zábava. Pred mnohými rokmi som aj ja bol jedným z tých divákov. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Strašně dlouho jsem po tomhle animovaném seriálu pátrala. Z dětství jsem si pomatavala jen, že tam byla nějaká žravá příšera, která na začátku vždycky žrala noty nějaké písničky. Takže to byly dosti chabé indicie, co by k ničemu nevedly. Dnes se mi podařilo tento zábavný animák vidět znovu a celý. Jako malí jsme ho s bráchou děsně hltali. Mám takový pocit, že tu úvodní melodii asi jen tak z hlavy nedostanu. ()

Reklama

Reklama