Reklama

Reklama

Rodina Nessových

(seriál)
  • Česko Rodina Nessova (více)
všechny plakáty
Animovaný / Rodinný
Velká Británie, (1984–1985), 2 h 5 min (Minutáž: 5 min)

Epizody(25)

Malí sourozenci Matěj a Pavlínka se jednoho dne seznámí s rodinou příšerek, které žijí v Lochneském jezeře. Početná rodina Nessů není nakonec vůbec tak příšerná, jak se ze začátku zdálo a děti s nimi zažívají spoustu dobrodružství. Nejdůležitější věcí ale je, udržet přátelství s touto neobvyklou rodinou v tajnosti. Kdyby totiž dospěláci zjistili, že v jejich jezeře žijí tyto strašidelné bytosti, nastalo by ve Skotsku velké pozdvižení! Jestli se Matějovi a Pavlínce podaří všechno utajit, zjistíte, když se na jejich dobrodružné kousky podíváte spolu s námi. Příjemnou zábavu a legraci! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Videný celý seriál a moc ma to nezaujalo. Určite sa jedná o slušnú zábavu, ale chýba tomu nejaká tá šťava. ()

FrankieCZ 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál soupeří v mé paměti se Soptíkem a Smolíkovými o místo "první setkání se zahraničím animovaným seriálem." Nedokážu už zpětně určit, který z nich jsem viděl jako první, ale Nessovi, snad i díky reáliím tolik odlišným od toho co jsem viděl kolem sebe, nakonec asi vítězí. A jako perličku - Peter Maddocks, který dal Nessovým tvář, nakreslil, mimo jiné, i sérii svérázných sebevražedných návodů, které vydal časopis Podobraz v dobách své krátké slávy, kdy nahradil Dikobraz. ()

elfkam111 

všechny recenze uživatele

Úžasný seriál. Bylo mi jen pár let, když jsem zlobil a rodiče mi ho zakázali jako večerníček. Rozbil jsem tehdy skleněnou výplň dveří, abych se mohl dívat. Nekecám. ()

lake-lake 

všechny recenze uživatele

dnes mi začala v hlavě zvučet úvodní píseň, ne a ne ji dostat z hlavy. bylo to fajn, naše děti u toho seděly jak přibité. mladší syn však po vyposlechnutí výše uvedené písně téměř uraženě prohlásil, že si na to nepamatuje - což by bylo líto nejen příšerkám, ale i seržantovi, neboť např. pro mě je od té doby každý seržant Makovec ()

Chejpao 

všechny recenze uživatele

Český text úvodní písničky mi už v dětství vadil, večerníček jako takový ale patřil k mým hodně oblíbeným. ()

D1705 

všechny recenze uživatele

Dosť primitívna animácia, no kedysi mi to pravda tak nevadilo. Pre deti predškolského veku. Ale pesnička sa stále dobre počúva :-). ()

Reklama

Reklama