Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva bratři KC Carlyle (Steve Howey) a mladší Trip Carlyle (Mike Vogel) sní společný sen. Stát se jednimy z nejlepších jezdců superkrosu. Naskýtá se jim příležitost, ale díky Tripově výbušné povaze dostane šanci k závodění pouze KC, což ještě vystupňuje bratrskou rivalitu. Po nějaké době se Trip také dostane k možnosti závodit. Když se ale zraní při nehodě, je všechno jinak, oba si uvědomí že, aby vyhrál SUPERCROSS aspoň jeden z nich, tak musí spolupracovat, ale zvítězit není tak snadné. (O´Hara)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Kompletny financny prepadak, viac nema zmysel k tomu pisat - snad len nech na to dalej sada prach v najtmavsom a najplesnivejsom kute archivu : 2 % ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Show o motorkách ve smě nic zajímavého a film hodně nezáživný, je to něco jako kdybyste jsi pustily tv a kukali na show motorek. ()

O´Hara 

všechny recenze uživatele

Každý kdo se na tento film podívá, tak si řekne, že je to americká bejkárna a nestojí to za svůj čas, ale ten, kdo má vztak k motorkám, tak si určitě(přinejmenším při závodech) tento film užije. Což je můj případ...Takže bejkárna nebejkárna 4* ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama