Reklama

Reklama

Mladý Thajec Kam se vydává na cestu do Austrálie, aby získal nazpět svého ukradeného slona. S pomocí vychytralého policejního detektiva brzy zjišťuje, že pachatelem je tajemná žena vlastnící obchod pojmenovaný Tom Yum Goong. V nerovném měření sil s mnoha protivníky se Kamovi hodí jeho vynikající bojové schopnosti. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (347)

choze 

všechny recenze uživatele

Po akční stránce špička se dvěma památnými scénami, které se zlatým písmem zapíšou do historie akčních filmů (promlácení se bossovým podnikem v jednom záběru je spíš filmařská lahůdka, závěrečné lámání kostí ve velkém je ale nářez), neakční scény jsou těžce vatové, hlavně rozjezd je pomalý, i když se mi ten sloní doják docela líbil. ()

Rogue 

všechny recenze uživatele

Při větě "Kde je můj slon?" jsem dostávala nekontrolovatelné záchvaty smíchu a od mentálního kolapsu mě zachránil dostatek alkoholu a přetáčení vpřed... ale i tak, několikaminutové vybíjení domu patro po patru je dokonalé. Bruslaři, Lateef a Jones dobří, sloni nic moc, Tony super. Kdyby někoho napadlo sestříhat to na půl hodiny, bylo by to dobré a děj by dával smysl stejně málo jako takhle. ()

Reklama

Idaho 

všechny recenze uživatele

Thajci slony milují jako členy své rodiny a uctívají je. Tonymu Jaa ukradli dospělého slona a slůně, odvezli je do Austrálie a on si jde pro ně. Ač malinko slabší než Ong Bak je TYG pořád více než nadprůměrnou akční peckou se skvělými souboji a když už nic tak alespoň jistým ekologickým poselstvím (neměli jste mi brát me slony to není). Tony je nový bůh akčního nebe a je už jen otázkou chvíle, kdy po něm začne pošilhávat Hollywood. Než se však tak stane, doufám, že natočí ještě pár skvělých filmů. 100 % ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Tak ako aj Superpero pise, aj ja som cumel s otvorenou pusou na perfektne prepracovane bitky, mnohe aj s dlhymi zabermi bez strihu. Samozrejme, ze dej je stupidny, ale ktoremu fanusikovi takychto akcnych filmov na tom zalezi? Tony Jaa a dalsi podali perfektny vykon, co sa tyka bojovych umeni a preto davam 5 hviezdiciek..........28.03.2008 ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5,7miliónaTržby USA $12,044,087Tržby Celosvetovo $27,165,581Tržby za predaj DVD v USA $13,293,677 //počet predaných kusov 744,511║ Jóój, ten príbeh je opäť jeden veľký preplácaný guláš, ale zas to zachráni choreografia súbojov, Tony Jaa je proste jednotka v karate a nevadí ani keď padúchov tlčie ako na páse po desiatkach. Akcia proste dominuje a niektoré dlhé zábery bez strihu sú proste fantastické, chcelo to lepšieho režiséra a mohla to byť žánrová delikatesa. /60%/ ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • První thajský film, který se v USA umístil v Top 10 během otevíracího víkendu, a to na 4 místě. (HellFire)
  • "Tom yum goong" (originální název filmu) je název velice populárního thajského jídla. Tím je kyselá polévka s garnátem. (HellFire)
  • Natáčeno dva roky, použito přes 600 filmových pásů. (hot_spot)

Související novinky

Tony Jaa sa vracia

Tony Jaa sa vracia

05.08.2005

V thajskom akčnom filme Ong-Bak sa dovtedy neznámy borec Tony Jaa predviedol v plnej sile, film sa stal veľkým hitom vo viacerých kútoch sveta (a dotiahol to dokonca aj do našich kín) a Tonyho začali… (více)

Reklama

Reklama