Reklama

Reklama

Uneseni

Trailer

Obsahy(1)

Od režiséra filmu Záhada Blair Witch přichází tento šokující příběh čtyř mužů odhodlaných k pomstě proti krutému vetřelci z vesmíru, který věznil a zabil jejich kamaráda. Kdo ale skončí jako vítěz v této hře na život a na smrt? Připravte se na neúprosně traumatickou cestu, která vás nechá zneklidněné… vyděšené… změněné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Na film se dívat dá, i když se zpočátku zase tak nic moc neděje. Teprve později získává děj spád. Triky jsou na poměrně slušné úrovni a občas sem tvůrci šoupli i nějakou tu nechuťovku. Viděl jsem lepší, ale i horší filmy, ale více těch horších. Takže celkově bych snímku neupíral jistou zajímavost, a hodnotil jej jako klasický průměr. Film+ 10092008 7843/8411 ------ Souhlas s hodnocením, jen dlužno dodat, že film je vyprávěn poněkud netradičně. Dle nového hodnocení bych těch 40% dal. CI 13012011 78448413 Pozn:MOŽNÝ SPOILER!!Ani po druhém zhlédnutí jsem nepochopil některé drobnosti. Např MZ odvezli v bedně a přesto je v domě mučen. Hlavní postava je MZ nepovšimnuta, ačkoli je prý důležitý a další blbostičky… ()

Avathar 

všechny recenze uživatele

Potešilo ma, že sa Haxan a Sánchez vrátili. Jeho film síce nie je ani zďaleka taký dobrý, ako BLAIR WITCH, ale stále sa mu celkom dobre darí budovať relatívne desivú atmosféru. A opäť k tomu nepotrebuje veľa: jednu garáž, pár hercov (návrat Mika Williamsa potešil) a jedného nasratého mimozemšťana (aj keď s jeho vzhľadom sa tvorcovia mohli viac pohrať). Bolo by však chybou (napríklad a po prečítaní textu distribútora) očakávať nejakú pecku, ktorá vami hlboko otrasie a nedovolí zažmúriť oko. To by ste potom boli ťažko sklamaní a mohli filmu nasoliť aj omnoho prísnejšie hodnotenie, ako si podľa môjho názoru zaslúži (predsa len... existuje omnoho väčších sračiek). Ak však budete čakať "len" ľahký hororík, pri ktorom vás príjemne zamrazí, tak UNESENÝMI nebudete sklamaní. Ja som sa nenudil. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Výborný neznámý horror.Velmi jednoduchá dějová linka,která si ovšem dovede udržet v napětí diváka po celou stopáž.Film je to jak krvavý,tak zároveň i atmosférický a skvělé je,že to zde společně funguje,což se stává jen velmi výjmečně.Herci jsou přirození,efekty na viditelně nízkou produkci velmi kvalitní.Uneseni je typem malého horůrku,který však svou kvalitou smete většinu hororové velkoprodukce(počkat...existuje vůbec něco takového : / ).Doporučuji! ()

Deftie 

všechny recenze uživatele

Nulová atmosféra, nevyhovujúci spád, nesympatickí hrdinovia a tématika mimozemšťanov, ktorú ja nemusím, sama neviem, prečo som sa na to začala pozerať, ale čo už, raz som pozerala, tak už nejaký pocit mať musím. Aj keď sama neviem nájsť nejaký rozumný argument, prečo to bolo pozerateľné, ale menej ako dve hviezdičky nedám. Jednoducho nemôžem, sama neviem prečo. Snáď preto, že to až tak nenudilo, alebo som mala prívetivú náladu, keď som to pozerala? ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hodně zvláštní film, který měl u mě klesající tendence zájmu, ale přesto jsem se vydržel dívat až do konce. Já filmy o mimozemšťanech zrovna dvakrát nemusím, takže už dopředu jsem cítil jakési opovržení nad tímhle snímkem, ale ve finální fázy jsem byl docela překvapený. Škoda jen, že tvůrci nedali tomu tvorovi víc prostoru. Scénka se střevy byla luxusní. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (4)

  • Film bol pôvodne plánovaný ako hororová komédia s názvom "Probed". (Nekrofil)
  • I přes závěrečnou masivní explozi, která srovnala prakticky všechno se zemí, přežila dodávka nedotčená. (Lajty)
  • Adam Kaufman si zahrál i ve stejnojmenném seriálu Uneseni (od r. 2002). (Terva)

Reklama

Reklama