Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

Mihail123 

všechny recenze uživatele

Aj napriek tomu, že sa nejedná o normálny film, ale o spojené časti je to neskutočne zábavné. Parker a Stone si robia srandu zo všetkého, ale naozaj VŠETKĚHO - a na moje prekvapenie ono to funguje perfektne. Scéna s M. N. Shyamalanom, Mel Gibsonom a Michaelom Bayom je jednoznačne najlepšia z celého filmu (Oh, my nipples, it hurts when i twist them. Ou Yeah!) ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Jako epizoda seriálu slušný počin, jako celovečerní film slabý průměr sahající Peklu na Zemi stěží po pas... Nechápu důvod, proč se tvůrci odhodlají použít formát dlouhometrážního filmu, když scénář vydá právě jen na jednu středometrážní epizodu. Tam, kde v Pekle na Zemi nestačila bránice a Trey Parker s Mattem Stonem uvolnili lavinu své neutuchající kreativitě a osobitému pojetí humoru a společenské satiry, v Imaginationlandu lopotně látají vycpávkovou vatu a vypomáhají si parodizováním popkulturních ikon, které dříve nikdy nebylo nosným, ale vždy jen doplňkovým atributem seriálu (a parodovat Hvězdné války už je skutečně passé, ač se tvůrci sami shazují v probíhajících titulcích...). Celé mi to připomínalo především nepůvodní estetiku a epický tok Happy Tree Friends, jejichž dokola opakovaný jeden jediný dějový postup mi už při třetí epizodě zevšedněl (pekelná lesní zvířátka, kdy navíc Parker se Stonem vykrádají sami sebe...ta epizoda už tu kdysi byla a mnohem lepší a zábavnější...). Takže nakonec zbude jen pár fórků, hodně průměrný příběh a Cartmanovy koule, které jediné nesou hrdou zástavu Pekla na Zemi... PS: A kam se poděla kdysi fenomenální hudební složka, to ví asi jen tvůrci samotní? Za Imaginationland už asi Oskara nedostanou... Podobné filmy: South Park: Peklo na Zemi, Futurama: Bender's Big Score, Futurama: The Beast with a Billion Backs ()

Reklama

GreatestFan 

všechny recenze uživatele

4* dávám ikdyž celkovému seriálu dávám jen 2*, protože mitohle příjde jako pár z mála dílu, které podle mě stojí za to vidět. Není tam zbytečně moc Cartmanových rasistických projevů, nijak moc oplzlostí a vtipy jsou některé i vydařené. 1.díl 4*, 2.díl 4,5* a 3.díl 2*, kvůli tomu konci, který se mi ani za mák nelíbil a už tam nebylo tolik dobrých vtipů. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

Peklo na Zemi to sice není, ale přesto je to South Park v plné formě tak, jak ho máme rádi.. nacpat do jednoho filmu Shyamalana, Baye a Gibsona, Ježíše, Santu, Vetřelce, Predátora, Pepka námořníka, Aslana z Letopisů Narnie, zvířátka z Bambiho, Luka Skywalkera, Dia, Snarfa, Freddyho Kruegera, Ronalda McDonalda, Morphea, Darth Maula, Mickey Mouse, Gandalfa a v neposlední řadě Lidoprasomedvěda ..a mnoho dalších.. to umí zkrátka jenom Trey Parker a Matt Stone :) ()

cubajz 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je luxus!! Sice mi chvilku trvalo než jsem přivykl nové modernější animaci, ale když jsem viděl první krvavou scénu, tak mě počáteční nechuť vůči pokusům o lehké 3D přešla:). Zápletka filmu je velice originální a správně šílená a utahuje si z kultury i politiky - přesně jak to máme u south parku rádi. Ještě snad jedna výtka - film je sice přeplněný novými postavami, ale těch starých a dobře známých ze seriálu tu moc není (třeba Kenny se ve filmu, kromě pár minut na začátku, vůbec neukáže. Dokonce ani nechcípne!!). Dle Cartmanových slov: dej si trochu zmrzliny s ořechama navrch, Kyle! A hlavní ponaučení? Nenechte se ošálit roztomilýma lesníma zvířátkama - znásilní vás, vypíchnou vám oči, které vás donutí sežrat a nakonec vám nachčijou do prázdných očních důlků! svině.. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama