Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mark a Tiger sa v Los Angeles márne pokúšajú uchytiť ako filmoví tvorcovia. Nemajú kde spať, a tak vlezú do jedného skladu, kde však narazia na rad ďalších bláznivých umelcov, ktorí tam bývajú. Šéfuje im hromotĺk Cliff. Keď raz nie je doma, nájdu v jeho kóji Mark a Tiger množstvo kostýmov, parochní a Ironu prostriedku na čistenie okien. Okamžite im napadne, že Cliff je sériový vrah, o ktorom sa píše v novinách ako o kostýmovom vrahovi, ktorý zabíja svoje obete injekciami Ironu. V ich hlavách skrsne skvostná myšlienka napísať scenár, ktorý na druhý deň ponúknu agentovi Arniemu. Ten je nadšený, a tak Tiger s Markom sledujú Cliffa a tajne ho nakrúcajú na video... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Max a Tiger by rádi dobyli Hollywood, ale k tomu jim chybí nějaký dobrý scénář - to jim alespoň řekne jejich producent - buď najdou něco aktuálního, nebo končí. Oběma přijde jako dobrý nápad napsat příběh o vrahovi, který v té době řádí ve městě - hlavně díky tomu, že mají pocit, že vrahem by mohl být jejich spolubydlící Cliff (Ron Perlman). Ale ta pravá taškařice nastává, když se na scéně objevuje pravý vrah ... O filmu asi nejvíce vypoví to, že nyní, cca dvě hodiny po tom, co jsem jej shlédl, nemám tušení o čem to vlastně bylo. Rozhodně nečekejte žádnou velkou zábavu nebo záplavy smíchu, spíš jen zabití hodky a půl volného času... ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Typicky průměrná komedie, která dokáže chvíli nudit, stejně jako v další chvíli zaujmout. Celkově je to však hodně nedomyšlené a film může občas působit tak trochu jako výsměch. Ale když na ten děj přistoupíte, tak to zase tak hrozné není a dá se to skousnout, aniž bych se nějak výrazněji nudil. Celkově je však celý nápad velice chabý. Je to film o dvou kamarádech, z nichž jeden je scénárista a rád by zrealizoval svůj scénář. Zároveň však v této době řádí ve městě kostýmový vrah, který stříká do těl obětí stříkačkou přípravek na mytí oken a pak je udusí. A ti dva kamarádi na něj možná právě narazili. A určitě najdou mnoho zájemců, kteří za životní příběh kostýmového vraha dají mnoho peněz. Prostě taková kravina, kterou nelze brát vážně. Občas jsem se i zasmál, to nepopírám, ale mnohem více času jsem strávil ptaním sám sebe, jestli tohle tvůrci mysleli opravdu vážně. Ne, že by ten film byl nějak extra špatný, spíše byl k neuvěření po dějové stránce. Naštěstí alespoň herci jsou sympatičtí a konkrétně takový Ron Perlman to celé zachraňuje. Takže já tento film ve svých očích vidím jako takovou průměrnou blbinku, která když se nebere vážně, tak možná i trochu pobaví a nudit bude jen minimálně. Za sebe uděluji tři hvězdičky. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama