Tři do tanga

Traja do tanga

Komedie / Romantický

Austrálie / USA, 1999, 98 min

Graeme Revell

Matthew Perry je ve svých rolích roztržitých sympaťáků výborný (aspoň zatím), a pokud se má vyrovnat s tím, že má hrát gaye, ještě k tomu před dívkou, do které se bláznivě zamiluje po katastrofické "schůzce", je jasné, že zábava bude opravdu solidní. A když přidáme trochu toho půvabu Neve Campbell (dobře, hodně půvabu:)), neskutečného hošánka Olivera Platta a špičkový dabing (jak jinak než Rostislava Čtvrtlíka pro Perryho), je to trhák, i když jak se tak dívám okolo, malinko nedoceněný. A přitom z některých scén romatika přímo čiší:)))))(27.1.2003)

Někdy trošku zkratkovité, ale jinak veselá komedie o ujasnění si orientace.(26.10.2002)

• Enšpígl

Rozhodně bylo ve filmů víc homosexuálů než humoru. Na druhou stranu, kdyby pustili Vladkovi do vily Vyvolených tenhle film, byli by jsme asi ušetřeni těch jeho hysterických výlevů.(15.4.2007)

Rozpočet $20miliónovTržby USA $10,570,375Tržby Celosvetovo $13,600,000(6.4.2010)

• Oskar

Naprosto zbytečný film. Matthew Perry, Neve Campbellová ani ostatní tady nemají o čem zajímavém hrát, celé je to uloudané, nudné a bez jediného vtipu, kterému by se dalo zasmát.(11.4.2003)

Nič nové romanticko-komediálne, spoliehajúce na kúzlo Neve Campbellovej a chandlerovského Perryho.(19.12.2004)

Velmi příjemná komedie, kde sitcomovský výraz Matta Perryho nevadí a Oliver Platt je přímo úžasný, ale Neve Campbell je v některých momentech ihmo vyloženě otravná...(16.10.2002)

5 / 10 Slabšie tri hviezdičky, ale keď sedíte v sobotu večer doma, nemáte 'do čeho píchnout' (až teraz mi došlo, čo tým Česi asi myslia ;-) a v telke nejde nič lepšie, bez väčších problémov dokážete stráviť aj takýto polotovar.(6.11.2005)

Podle mě výborná komedie, Matthew Perry je v podobných rolích, kde je roztžitej prostě úžasnej (ten snad ani nic jinýho nehraje) a Nave Campbell vypadá hodně dobře a celej příběh postavenej na zápletce, že si o něm všichni myslej že je homouš je skvěle vtipnej. Já jsem se povětšinu filmu výborně bavil, snad jen konec nemusel být tak typicky naivní jak je to u spousty podobnejch komedií, ale mě už to ani tak nevadí, přece jenom Happyend se k podobným komediím asi hodí nejvíc(15.7.2005)

Tuhle koedii miluju. Nejsem moc velký fanda romantických komedií, ale tahle je velmi dobrá. Matthew Perry je určitě jeden z nejnadanějších komediantů vůbec. Hraje velmi dobře a moc se mi líbí jeho experimenty s obličeji (viz ospalý Chandler z Přátel). To že je úžasný komik si o něm myslím už od Přátel. Neve Campbellová se mi tady také líbila. V tomhle žánru je dobrá, ale nezahrála nejllépe jak umí. Mezi Matthew Perrym a Neve Campbellovou to jiskří a já jsem rád za to, že se sešli v tak skvělé romantické komedii.(21.7.2005)

Občas by to chtělo lehce přitlačit na pilu, protože spousta scén ja takříkajíc jalových a bez patřičné razance. To, co nedotáhl scénárista tak nějak zaplácli kvalitní herci, ovšem Matthew Perry je naprosto mimo. Jeho hloupoučký výraz a rádoby komediální gestikulace mě nechaly naprosto chladným. Skutečně nebyl vtipný ani za mák a vše na sebe strhávali především Oliver Platt a kouzelná Neve Campbell, která z jakkoli banální scény vybruslila téměř vždy jako vítěz. Několik dialogů a životních mouder stojí za pozornost, avšak jinak je to v podstatě jen další jednohubka na hranici spotřební lhůty s (jak jinak) naprosto očekávaným koncem, aneb další ukázka toho, jak to v životě nechodí.(8.11.2006)

Oscar Novak je vyhlášen Gayem roku. Jistě si to svými činy zasloužil, ale menší problém spočívá v tom, že Oscar tak trochu homosexuálem není. Pro získání lukrativní zakázky se mladý architekt se svou omylem přidělenou orientací smířil, zvlášť, když v rámci své role měl z bezprostřední blízkosti dohlížet na počestnost investorovy milenky Amy. Časem se však Amy musí dozvědět, že její nová kamarádka-muž k ní cítí víc, než by mu jeho předpokládaná čtyř procentní orientace měla dovolovat.(27.9.2009)

Překvapivě milá komedie, ve které nám tvůrci předloží opět několik životních pravd, abychom jako věděli.. že na stříbrném plátně je možné cokoliv. Pár kompromisů to po nás chce, ale když si zvykneme na sitcomový kukuč Matthew Perryho a necháme se kolébat půvabem Neve Campbell, může nám tahle dekádu stará jednohubka zachutnat!!(28.9.2009)

HUDBA: Graeme Revell(20.4.2007)

Velmi vtipná komedie, naprosto skvělá, chcete-li si oddechnout... Matthew Perry příjemně překvapil;o)(15.6.2003)

Slušná komedie, spoléhající především na komediální talent Matthewa Perryho, což se v případě tohoto filmu docela vyplatilo.(18.6.2005)

• WANDRWALL

Ach to mládí, ach ty nezralé maliny. díky tomu, že mládí nezná ještě tolik zákonitosti společnosti, tak to zkouší jinak. Co nabere zkušenosti, tak už to nezkouší. proto je tolik filmů o mladých a jejich včleňování se do života, hledání sebe sama, hledání vztahu k druhým...(11.7.2010)

Lehce úsměvná jednohubka, ve které ty přijemné chvilky vyvažuje stejný počet těch méně záživných. Perry komického sympaťáka zvládá v pohodě, Neve spolehlivě okouzlí jako jediná životnější postava příběhu, který se ani nesnaží příliš si vyskakovat nad průměr.. jednou to ujde, podruhé netřeba..(29.9.2008)

Já miluju tenhle film, můžu na něj koukat kdykoli.(27.5.2007)

• sssssycak

Několik dobrých nápadů a pár vtipných scén na začátku nemůže zachránit celý film. 2* s odřenýma ušima. Po první půhodince už je to pouze scénáristické klišé a celý film takříkajíc „mele z vody“.(3.1.2010)

<< předchozí 1 2 3