8 Heads in a Duffel Bag
Komedie / Krimi
USA / Velká Británie, 1997, 94 min
Tommy Spinelli (Joe Pesci) dostane celkem neobvyklý úkol: má svému šéfovi přivést osm hlav zavražděných gangsterů. Na letišti ale dojde k záměně a Tommy má u sebe najednou zavazadlo Charlieho (Andy Comeau), který právě míří s osmi mafiánskými hlavami na dovolenou, kterou má strávit se svou přítelkyní a jejími rodiči... (Pohrobek)
Pohrobek
Ne zcela vydařená černá komedie, jež se pohybuje na hranici vkusu i zábavnosti. Téma osmi mafiánských hlav, které se octnou u nicnetušícího studenta, není nejslabší, přináší řadu zamotaných situací - ty ale mohly být zpracovány o dost lépe. Abych ale tomuto snímku nekřivdil: pár lepších míst také má. Vyloženě se mi líbil Tommyho sen a osm zpívajících hlav. Joe Pesci dostal hodně prostoru i roli, na níž jsme u něj zvyklí - cholerického mafiána, bohužel v tomto snímku, s nijakým režijním, vedením lepší výkon podat nemohl.(17.8.2006)
║Rozpočet $-miliónov║Tržby USA $3,602,884║Tržby Celosvetovo $-║(17.11.2008)
Rex Mundi
Humor väčšinou dosť silený, zápletka prekombinovaná, hlavní klaďasi sa často správali hlúpo - svokra (Dyan Cannon) neustále iba hysterčila a Charlie (Andy Comeau) aj jeho frajerka Laurie (Kristy Swanson) boli vyložene nevýrazní. Podpriemernosť komédie zľahka vyvažoval očividne si to užívajúci Joe Pesci a niektoré vedľajšie postavičky, ako medik Ernie alebo (i keď prvoplánová) babička Fern.(26.7.2008)
Jamal
Docela jsem se pobavil, každopádně docela vtipná představa při přepravě 8 hlav místo svých věcí k snoupenčiným rodičům. (( ::(10.2.2006)
Dale
Milujem čierne komédie, no táto je jedna z najslabších a jediným dôvodom, prečo si ju pozrieť, je Joe Pesci.(24.3.2011)
dopita
Tak tohle je opravdu černá komedie, zápletka je fakt šílená. Bohužel film působí spíš nudným dojmem a to i přes to, že párkrát je to celkem prdel. Bohužel opravdu jen párkrát, vetšinou se humor míjí účinkem a někdy se postavy chovají vyloženě trapně.(29.12.2011)