Reklama

Reklama

Kdo myslíš, že jsi?

(seriál)
  • Česko Kdo si myslíte, že jste? (více)
Velká Británie, (2004–2023), 162 h 1 min (Minutáž: 46–60 min)

Hrají:

Mark Strong (vypravěč), Cherie Lunghi (vypravěč), Phil Davis (vypravěč), David Morrissey (vypravěč), Nadim Sawalha, J. K. Rowling, Amanda Redman (více)
(další profese)

Série(20) / Epizody(167)

Obsahy(1)

Seriál jde po stopách rodokmenů nejoblíbenějších britských celebrit, aby odhalil překvapivé, mimořádné a často dojemné příběhy o jejich předcích. Kromě toho má však i obecnější účel: nabídnout alternativní pohled na historii moderní Británie prostřednictvím minulosti jejích obyvatel. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Fcelku hyba. Toto je vynikající možnost dozvědět se leccos o neznámých předcích zadků, tedy dnešních, ještě neznámějsích britských kelebrit. Radujme se a řičme halelůjá, česká mutace se již připravuje. Rád bych měl osvětleno, z jakého prostředí vylezla Bartošová, Pomeje nebo Sašenka Vondrů. Nejspíše šlechta. Pářící se v rámci rodu. ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Zatím viděno: A. Armstrong, A. Carr, H. Dennis, H. Everett, S. Fry, B. Johnson, M. Freeman, D. Mitchell, J. Moir, RP-J, JK Rowling, P. Stewart, D. Tennant, G.Lineker, D. Jacobi, D. Suchet, J.Clarkson, J.Paxman, M.Gatiss, Ch. Dance, J. Widdicombe (!), J. Dench, P. Lott, E. Balls, D. Walliams (!Asylum) _ Jako vždy o třídu lepší než US verze. ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Kdo se chce dozvědět víc o známých/neznámých Britech, asi lepší pořad v současnosti nenajde. Pravda, pokud mě dotyčný nějak nezajímá, nebo ho dokonce neznám, daný díl je docela nuuudaaaa a to i přesto, že je to poměrně svižně a poutavě natočené. ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Tenhle napůl dokument a napůl reality show mám rád. Je fascinující zjišťovat odkud člověk vyšel a díky tomu i poznávat historii národa. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama