Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva nejhledanější kovbojové v celém Novém Mexiku, bratři Linc a Zane Maloneovi, jedou do Corazonu, aby pomstili vraždu ve své rodině. Brzy ale poznávají, že cesta za odplatou nepovede rovnými cestami. Jejich soupeřem je nebezpečný vrah a zločinec Driscoll… (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

genetique odpad!

všechny recenze uživatele

Môj ty všemohúci, takéto filmové utrpenie tu už dávno nebolo. Ďalší novodobý mučiaci nástroj v podobe filmu. Takýto dej je výsmechom pre filmovú produkciu a patrí na domáce amatérske videá. A aj deti, čo sa doma hrajú na indiánov, banditov a lupičov majú vo svojich zidealizovaných myšlienkach lepšie nápady. Toto bola smiešna úbohosť najväčšieho rangu. 0%. ()

Hapretor odpad!

všechny recenze uživatele

Co má toto kruci být? Western? Tak to ani náhodou! Kostými - úplně mimo. Hudba - úplně mimo. Děj - úplně nudný. Dialogy - většinou tupý. Herecký výkony - spíš podprůměrný. Takhle hrát dokáže kde kdo z ulice. A David Carradine? - úplně zbytečný, nevýrazný. Vymyslet a zrealizovat toto dílo může jen totálně zhulený hovado, co nemá úctu k určitýmu filmovýmu žánru. Buď ho chtěl potopit - zesměšnit, čili parodie - ale to se mu absolutně nepovedlo, a už vůbec se mu nepovedlo žánr dodržet a "uctít". Pane Jean-Claude La Marre, Sergio Leone by Vám měl za tohle minimálně rozbít držku!!! Adios, Amigo! ()

Reklama

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Yo, dawg, check this out! Žena a navíc s černou pletí dělá šerifku za doprovodu hip hopové hudby. Jako parodii tomu chybí více skečů, i když některé scény nebyly daleko ("chránil jsem tě jako malýho před strašidly, brácho, chci tě ještě naposledy ochránit"). Jako vážnému westernu tomu chybí všechno ostatní. Jedna hvězda pro Petera Greena. ()

guruPechy odpad!

všechny recenze uživatele

:-D :-D Bratři, střezte se. Kdyby z toho zkusili udělat aspoň parodii, ale tohle? Latexové a nevkusně barevné parodie na kožené oblečení. Již zmíněné ženy jako šerifky. tuny patosu a bratrských hlášek. Nedomyšlené scény a závěrečný úprk z bočního okna v bance, kde jsou jen dvě místnosti a sama stojí uprostřed dalších domů. Každá kulka hrdinů směřuje k cíli a přesila dva na šest se znásobuje snad až k jednomu ku stu (ne šest na dva nebo sto na šest, zde jsou přesilou méně početní). Pokračovat můžeme až do závěrečných titulků, pokud budete stejně zvrácení jako já. Špatný dojem působila i divná kamera s podivnou barevnou škálou, skoro jsem si myslel, že to jede v ntsc režimu (negři jsou spíš modří než černí a běloši zase do fialova). ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Moderní americký western. Moderní v mnoha ohledech; sympatičtí černošští zloduši v rolích hlavních hrdinů, neobvyklá newesternová hudba, moderní práce s kamerou a pár sekvencí připomínající soudobé hudební klipy. Tím vším jakoby tvůrci chtěli odlákat pozornost od faktu, že Krvavá odplata disponuje průměrným, a již mnohonásobně ohraným scénářem. Škoda, rád bych přitlačil modernímu pojetí staré klasiky. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Los Angeles a v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama